'Star Trek: Discovery' TV-trailer laat zien dat er geen hoop meer is

De situatie ziet er echt niet goed uit voor de crew van de Discovery en de Federation.

Jim Pedd, 06-01-2021 13:34

We krijgen bijna de finale van het derde seizoen van Star Trek: Discovery te zien. Komende vrijdag is de dertiende aflevering te zien en dan houdt het dus al op.
In dit nieuwe seizoen staat een mysterieuze ramp centraal: de Burn. Die leidde ertoe dat de status quo in heel het universum op z'n kop is komen te staan. De Federation is drastisch verkleind en veel minder machtig. Centraal staat tot nu toe het achterhalen van de oorzaak van de Burn, en de strijd tegen de Emerald Chain.

Nieuwe promo
Vandaag is er een nieuwe promo verschenen voor de finale. Die laat zien dat het gevecht tussen de Discovery, de Federation en de Emerald Chain allerminst voorbij is.

Maar het ergste van alles is dat de promo laat zien dat niemand gaat winnen op deze manier. Burnham en de anderen moeten tot de laatste persoon vechten tegen de Emerald Chain en dat zou tot een ramp kunnen leiden: een scenario waarin ze bijna niet kunnen winnen.


Het derde seizoen komt vrijdag tot een einde. Op 18 januari zet Netflix namelijk de aflevering online. Er wordt al gewerkt aan een vierde seizoen.

Lees ook: Dit is het meesterplan van de 'Star Trek: Discovery'-schurk

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult de gore waarheid over replicators

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Finale, Promo

Populair nieuws