Kan 'Dexter' het met de fans weer goedmaken na het zeer teleurstellende laatste seizoen?

'Dexter' heeft heel wat goed te maken bij de fans

Hoofdrolspeler Michael C. Hall erkent dat de serie iets te repareren heeft met het negende seizoen.

Jim Pedd, 7 januari 2021 om 17:29

Een laatste seizoen maken is altijd moeilijk bij televisieseries. De verwachtingen zijn immers hoog. Rond een succesvolle serie dan maar eens af op een manier waar fans blij van worden.
Een serie waarbij dat absoluut niet lukte, was Dexter. Het achtste seizoen van de serie, dat in 2013 te zien was op televisie, scoorde allerminst goed en eindigde ook bijzonder teleurstellend.

Nieuwe kans
Gelukkig krijgen de makers een nieuwe kans. Acteur Michael C. Hall, die weer in de huid van darkly dreaming Dexter kruipt, hoopt ook dat het lukt om fans nu tevreden te stellen.

"Laten we eerlijk zijn: mensen vonden de manier waarop de serie eindigde behoorlijk onbevredigend. En er was altijd een hoop dat er een verhaal op zou doemen dat de moeite van het vertellen waard was. Ik zat zelf ook bij de groep mensen die zich afvroeg wat er met die man gebeurd was. Dus ik ben blij de kans te krijgen het weer te doen."

We gaan dus een nieuwe kans krijgen. "De lat ligt natuurlijk wel erg hoog, als het aankomt op de verrassing, bevredigendheid en afsluiting die gepaard moet gaan met de finale van een serie."

Lees ook: Meer nieuws rondom 'Dexter'-revival die ons eindelijk een goed einde moet gaan brengen

Lees ook: 'Dexter'-revival vindt mogelijk een nieuwe hoofdrolspeler

Bron: TV Web

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall, Darkly Dreaming Dexter

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws