search
Bijzondere eerste clip peperdure Disney+ serie 'WandaVision'
Series / Video/clip/featurette

Bijzondere eerste clip peperdure Disney+ serie 'WandaVision'

WandaVision wordt een kostbare serie gemaakt door het bekende Marvel Studios.

Marvel Studios heeft een bijzondere eerste clip vrijgegeven van de serie WandaVision. Die is over een weekje te zien op Disney+.

Vanaf 15 januari kan je negen weken lang, elke week, genieten van een nieuwe aflevering van WandaVision. Eerlijk is eerlijk, we hebben nog niet zo heel veel van de serie gezien. Maar er wordt langzaamaan meer vrijgegeven en vandaag hebben we dan ook een clip.

Aparte eerste clip
De eerste clip duurt zo'n 45 seconden en toont een bijzondere nacht voor het ongewone koppel van Wanda Maximoff en Vision. De twee superwezens leven hun ideale leventje in de suburbs, geïnspireerd door klassieke sitcoms. Maar al snel vermoeden ze dat neit alles is wat het lijkt.



Volgens acteur Paul Bettany wordt het echt een gigantische serie. Hij werkt al sinds 2008 mee aan het Marvel Cinematic Universe en belooft dat er "geen verschil in productiewaarde" tussen WandaVision en de feature films zit.

Dat belooft dus wat, als de franchise vanaf 15 januari voor het eerst een echte televisieserie laat zien. Vanaf 15 januari dus, met negen afleveringen!

Lees ook: 'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen

Lees ook: Eindelijk actie in TV-trailer 'WandaVision' van Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen