Gerucht: Oorspronkelijke 'Percy Jackson'-acteur terug in de Disney+-serie

Percy Jackson zou acteur Logan Lerman misschien terugbrengen voor een grote rol in de serie.

Jim Pedd, 09-01-2021 12:56

Acteur Logan Lerman gaat mogelijk de rol van Poseidon spelen in de serie die Disney+ ontwikkelt rond Percy Jackson. Dat nadat Lerman eerder de rol van Percy Jackson speelde in twee Disney-films.
In december 2019 onthulde schrijver Rick Riordan dat hij in gesprek was met Disney om zijn boeken weer te verfilmen. Het duurde nog eens zes maanden voordat het project aangekondigd werd en intussen zijn er weinig concrete updates geweest.

Logan Lerman
Een van de weinige dingen die zeker zijn, is dat het scenario voor de pilot intussen afgerond is. Dat weten we dan weer via de echtgenote van Riordan, Becky, die dat bevestigde en tegelijk vertelde dat het scenario nu bij Disney ligt voor goedkeuring.

Het is een van de vele puzzelstukjes die op z'n plek moet liggen voordat de serie er komt. Zo zal er een cast gevonden moeten worden, waar we nog altijd weinig over gehoord hebben.

Daniel Richtman stelt nu dat de oorspronkelijke acteur die Jackson speelde, Logan Lerman, een rol krijgt. De 28-jarige acteur gaf al eens te kennen dat hij met alle plezier te zien zou zijn in een cameo en nu stelt Richtman dat hij de rol van Poseidon speelt.

Lees ook: 'Percy Jackson'-serie nog heel ver weg

Lees ook: Logan Lerman wil rol in 'Percy Jackson' van Disney+

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Disney Plus, Percy Jackson, Logan Lerman, Rick Riordan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in