Harde kritiek op 'Dexter'-finale is helemaal terecht

Harde kritiek op Dexter-finale is helemaal terecht

Dat vindt acteur Michael C. Hall althans over de laatste aflevering van de serie.

Jim Pedd, 9 januari 2021 om 14:06

Met de aflevering Remember the Monsters? kwam Dexter tot een einde. In die serie eindigde diens leven onherstelbaar.
Dexters leven viel namelijk volledig uit elkaar. Hij liet zijn zoon achter bij zijn psychopatische vriendin Hannah, fakete zijn dood in een orkaan en bleek overleefd te hebben en zat ergens als houthakker in de bossen. Fans vonden het maar niets en nu zegt Michael C. Hall, die de rol van Dexter Morgan speelde, dat hij het wel snapt.

Begrijpelijke kritiek
"Kritiek die verbonden is aan iemands ervaring is altijd terecht. Ik vond het zeker terecht voor Dexter, gezien wat hij deed. Ik denk dat een deel van de kritiek daar om draaide, dus niet zozeer over het 'wat', maar meer het 'hoe'. En dat was ook wel terecht," aldus de acteur.

"We leven in een tijdperk waar de lat erg hoog ligt als het aankomt op een combinatie van verrassingen, bevredigende eindes en afsluiting die allemaal in een seriefinale moeten zitten."

Dat mensen het dus niet heel terecht vonden hoe Dexter na acht seizoenen eindigde, daar heeft de acteur wel begrip voor. "Laten we realistisch zijn. Mensen vonden de manier waarop de serie eindigde onbevredigend." En dus is er nu een nieuw einde gezocht dat straks te zien zal zijn in de vorm van een nieuw seizoen.

Lees ook: Kan 'Dexter' het met de fans weer goedmaken na het zeer teleurstellende laatste seizoen?

Lees ook: Het compleet nieuwe seizoen van 'Dexter' begint op stoom te komen

Bron: Dread Central

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws