Marvel-serie 'WandaVision' start aankomende vrijdag met meer afleveringen

De Marvel-serie WandaVision moet de nodige indruk gaan maken in het MCU.

Bram de Groot, 09-01-2021 11:49

Op Disney+ kun je ondertussen kijken naar Legends. Deze soort van intro-/docureeks is afgetrapt met korte introducties van de Marvel-personages van Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch) en Paul Bettany (Vision). Aankomende vrijdag start namelijk WandaVision.
Nu is duidelijk dat deze negendelige Marvel-serie start met twee afleveringen. "De eerste twee afleveringen gaan op vrijdag 15 januari in première op Disney +. Aflevering drie debuteert op vrijdag 22 januari," aldus een officieel bericht van de streamingdienst.

De keuze lijkt gemaakt te zijn omdat zeker het begin van WandaVision een duidelijk andere insteek krijgt dan de films in de franchise. De eerste aflevering lijkt compleet zwart-wit en in 4: 3 verhouding en is opgenomen voor een live publiek. Pas later in de serie zal het MCU-sfeertje terugkeren.

Marvel Studios' Legends
Hieronder zie je een trailer voor die introserie Legends van Marvel Studios. In deze reeks zie je de avonturen van de helden uit het Marvel Cinematic Universe, die ook een toekomst hebben in de Marvel-series op Disney+.


Lees ook: 'WandaVision' krijgt een rating op Disney+

Lees ook: Bijzondere eerste clip peperdure Disney+ serie 'WandaVision'

Bron: Comicbook

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel, Kat Dennings, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie