search
'The Hunger Games' krijgt mogelijk een serie
Series / Nieuws

'The Hunger Games' krijgt mogelijk een serie

The Hunger Games brengt mogelijk een eigen serie naar televisie, na meerdere films.

Hollywood houdt nog altijd heel erg van het Young Adult-genre. Er worden heel wat pogingen gedaan om een nieuwe Harry Potter-franchise te vinden. Enkel Twilight en The Hunger Games slaagden daarin.

Nu gaat het gerucht dat rond die laatste titel mogelijk een televisieserie gaat komen. Dat stelt althans Daniel Richtman op basis van zijn bronnen binnen Hollywood. Of het nieuws klopt is natuurlijk de vraag.

Meer films
Intussen wordt er in elk geval wel gewerkt aan een nieuwe film in de franchise, The Ballad of Songbirds and Snakes genaamd. Die is sinds april vorig jaar in de maak, met een script geschreven door Michael Arndt.

Helaas is er verder weinig bekend over de mogelijke televisieserie die gemaakt wordt. Wel is duidelijk dat Hollywood voorlopig niet klaar is met de franchise rond de Hongerspelen.

In de films volgen we Katniss Everdeen, die als tribuut van haar district mee moet doen in de Hongerspelen, een strijd op leven en dood tussen verschillende jonge mensen van districten van het toekomstige en dystopische Amerika.

Aanbevolen artikelen