search
Releasedatum vierde seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' onthuld?
Series / Nieuws

Releasedatum vierde seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' onthuld?

Stranger Things gaat mogelijk in augustus verder met het vierde seizoen.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix te zien was. De cliffhangers waren groot en het voelt dan ook alsof we al een eeuwigheid zitten te wachten op een nieuw seizoen.

Dat vierde seizoen wordt nog altijd opgenomen en we hebben vanuit Netflix nog geen officieel bericht gehad over de komst van het nieuwe seizoen. Nu lijkt het er echter op dat we weten wanneer de serie te zien zal zijn.

21 augustus
Via het Twitter-account Netflix Updates zien we een screenshot van een overzichtspagina op Netflix. Die lijkt te laten zien dat de serie op 21 augustus zijn vierde seizoen online zal zetten.



De bron van deze informatie is niet helemaal duidelijk en het is ook niet helder of het nieuws klopt. Maar het lijkt niet heel onrealistisch dat de serie tegen die tijd weer verder gaat.

Het derde seizoen was ook in de zomer (van 2019) te zien en deed het ontzettend goed. Sterker nog, het was een van de best bekeken seizoenen van een Netflix Original tot dan toe. Het vierde seizoen rond die tijd online zetten lijkt goed.

Lees ook: 'Stranger Things' gaat grote veranderingen brengen voor een hoofdpersonage

Lees ook: Netflix heeft voor de fans van 'Stranger Things' een leuke verrassing online gezet
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen