search
Eerste recensies Netflix-serie 'Lupin': De moeite van het kijken waard?
Series / Nieuws

Eerste recensies Netflix-serie 'Lupin': De moeite van het kijken waard?

Bevalt de nieuwe Netflix-serie Lupin een beetje, of is het toch een grote tegenvaller?

Met Lupin trapt Netflix het nieuwe jaar groots af. De serie is van start gegaan met vijf afleveringen en vandaag hebben we de recensies voor je. Is het een top of een flop?

In Lupin speelt acteur Omar Sy de rol van Assane Diop, een meesterdief die zich heeft laten inspireren door de avonturen van Arsène Lupin en besluit wraak te nemen op een rijke familie die ervoor heeft gezorgd dat zijn vader in de gevangenis is komen te zitten.

De recensies
Het lijkt erop dat Netflix met de serie een grote hit in handen heeft. Op Rotten Tomatoes is 100% van de recensies positief en 83 procent van het publiek. We zetten enkele recensies voor je op een rij.

RogerEbert.com: "Lupin is een verslavende, slimme puzzel die elementen van Luther, Sherlock Holmes en Inside Man combineert voor een meeslepende ervaring."

Variety: "Een meeslepend en slim staaltje werk dat draait om een grote overval en zijn nasleep."

Flick Fan Nation: "Slick, slim en amusant. Lupin biedt precies de juiste hoeveelheid intriges om je van aflevering tot aflevering mee te nemen."

Ready Steady Cut: "Een van de grootste krachten van Netflix-serie Lupin is dat het de kijker de ene kant op laat kijken, en vervolgens volledig weet te verrassen."

Idobi: "Lupin lijkt het meeste op James Bond van alles wat je op televisie kan kijken, met coole overvallen en serieus de tofste man ooit. Deze serie is geweldig om te bingen."

Lees ook: Nieuw op Netflix: Een inbraak in Het Louvre in de nieuwe serie 'Lupin'

Lees ook: Netflix komt met live-action serie over legendarische meesterdief
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen