Eerste recensies Prime Video-serie 'American Gods seizoen 3 ': De moeite van het kijken waard?

Recensies American Gods S3: de moeite waard?

American Gods gaat nu weer verder op Amazon Prime Video met wekelijks een nieuwe aflevering.

Jim Pedd, 13 januari 2021 om 10:39

Amazon is van start gegaan met het derde seizoen van American Gods. De eerste aflevering is online gezet en voorlopig komt er wekelijks op maandag een nieuwe online. Maar is het nieuwe seizoen de moeite waard?
In het derde seizoen van de serie probeert Shadow op eigen benen te staan. Hij vestigt zich daar in het idyllische, met sneeuw bedekte stadje Lakeside in Wisconsin. Daar komt hij, als hij op zoek gaat naar antwoorden over zijn eigen goddelijkheid, achter een duister geheim.

De eerste reacties
We zetten een aantal van de eerste recensies voor je op een rij.

IGN: "Met een derde nieuwe showrunner in evenzoveel seizoenen, is de verfilming van Neil Gaimans boek op zichzelf al een dramatisch verhaal. En hoewel het probeert weer iets nieuws te geven, is de magie die ervoor zorgde dat de serie kon ontstaan, helemaal afwezig."

AV Club: "[Bryan] Fuller gebruikte filler om de menselijke behoefte aan spiritualiteit te verkennen en hoe we, als hedendaagse samenleving, de afwezigheid van een monocultureel theocratisch symbool proberen te vullen. Seizoen twee verloor die draad, maar dat deze hier weer opgepakt wordt, is een goed teken."

NME: "Als je fan bent van de eerste twee seizoenen, zal je blij zijn om te horen dat het meer van hetzelfde is. [...] Op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, denken we dat dit seizoen heel leuk kan worden."

The Playlist : "Zal het de stukken eindelijk bij elkaar brengen in de tweede helft van het seizoen, of pas in het vierde? Wie het weet mag het zeggen."

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'American Gods'!

Lees ook: 'American Gods' keert bijna terug op televisie

Lees meer over: American Gods, Seizoen 3, Amazon Prime Video, Recensies

Informatie over de serie: American Gods

Populair nieuws