Keert Jessica Jones terug voor Marvel-serie 'She-Hulk'?

Jessica Jones terug voor Marvel-serie 'She-Hulk'?

Het gerucht gaat dat actrice Krysten Ritter weer te zien is als de detective.

Jim Pedd, 12 januari 2021 om 11:02

Het gerucht gaat al langer dat Marvel Studios mogelijk de sterren van de Netflix-series terug brengt. Vandaag horen we zelfs dat actrice Krysten Ritter mogelijk terugkeert voor MCU-serie She-Hulk.
Lekker Daniel Richtman stelt op basis van zijn bronnen dat Ritter weer terugkeert als Jessica Jones. Op wie hij dat verhaal baseert weten we niet en het is dan ook moeilijk in te schatten in hoeverre het gerucht klopt.

Jessica Jones
Enige weken geleden hintte Kevin Feige, baas van Marvel Studios, er al eens naar dat bepaalde personages mogelijk te zien zouden zijn vanwege de aard van de serie. Die richt zich heel sterk op rechtbanken, en daar komen al langere tijd geruchten uit voort dat Jessica Jones haar opwachting in het MCU zou maken.

Interessant is dat het niet eens onmogelijk is. Er ligt na het einde van de Netflix-serie over Jessica Jones een moratorium van twee jaar op het personage. Dat eindigt volgende maand, waarmee Marvel Studios alles mag doen met het personage wat het wil.

Wie weet dat het dus zomaar eens zou kunnen kloppen. Al zei Ritter in het verleden: "Of ik denk dat ik haar nog eens zal spelen? Ik denk het niet. Ik heb het gevoel dat ik haar gespeeld heb, begrijp je? Ik voel mij er echt goed bij, dat die deur nu gesloten is."

Lees ook: De Marvel-serie 'She-Hulk' krijgt meer afleveringen voor seizoen 1 dan verwacht

Lees ook: Nieuwe 'She-Hulk'-serie van Marvel Studios wordt volstrekt uniek voor Disney+

Bron: CB

Lees meer over: Jessica Jones, She Hulk, Marvel, Disney Plus, Netflix, Krysten Ritter

Populair nieuws