Goed nieuws voor fans van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Goed nieuws voor fans van 'Star Wars'

Er zouden straks maar liefst vier series in de franchise te zien zijn per jaar.

Jim Pedd, 12 januari 2021 om 12:05

Disney+ boekt groot succes met The Mandalorian. Zo veel succes dat er gekeken wordt naar heel wat meer Star Wars-series.
Tijdens de Disney Investor Day werden er al heel wat series in de franchise aangekondigd. Dit jaar brengt ons onder meer The Book of Boba Fett, The Bad Batch en ook Visions. Nu horen we dat er vanaf volgend jaar maar liefst vier televisieseries moeten verschijnen in de franchise.

Vier series per jaar
Dat is althans het gerucht dat lekker Daniel Richtman de wereld in helpt. Hij stelt dat het grote succes van The Mandalorian ervoor zorgt dat Disney+ van Star Wars een van zijn twee grootste franchises wil maken, naast Marvel Studios natuurlijk.

De komende tijd lijkt het er in elk geval op dat het wel snor zit met dit gerucht; er komen zoveel live-action en animatie-series aan in de franchise dat het goed mogelijk zou kunnen zijn.

Disney+ werkt in elk geval ook nog aan series rond Ahsoka Tano, de Rangers of the New Republic, een serie die zich ten tijde van The High Republic afspeelt en een derde seizoen van The Mandalorian.

Lees ook: 'The Mandalorian'-ster nu al niet meer de populairste van de wereld

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' vindt mogelijk een zéér beroemde hoofdrolspeler

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Disney Plus

Populair nieuws