3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

3 topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Bram de Groot, 13 januari 2021 om 16:49

Hieronder drie tips voor Scandinavische misdaadseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!
Below the Surface | Bing nu! | 2 seizoenen

In Gidseltagningen wordt in de Deense hoofdstad Kopenhagen een metro gekaapt. Drie zwaarbewapende mannen gijzelen vijftien mensen in de diepe tunnels onder de stad. Via het spoor worden ze naar een leeg metrotstation gebracht, waar Philip Nørgaard van de antiterreurbrigade de schone taak heeft om te proberen alles zo snel mogelijk op te lossen.


John Falk | Bing nu! | 3 seizoenen

In deze serie deinst een jonge en ambitieuze rechercheur voor niemand terug: moordenaars, maffiosi, wapenhandelaars, terroristen, juwelendieven, gespuis of spionnen. Met onder meer Joel Kinnaman, Marie Richardson, Jakob Eklund, Ruth Vega Fernandez en Zeljko Santrac.


Young Wallander | Bing nu! | 1 seizoen

Dit is een nieuwe, edgy en moderne serie waarin de iconische detective Kurt Wallander zijn aangrijpende eerste zaak onderzoekt. Het verhaal concentreert zich op de beginnende ervaringen - professioneel en persoonlijk - waarmee Kurt wordt geconfronteerd als een pas afgestudeerde politieagent van begin twintig.


Lees meer over: Young Wallander, John Falk, Below the Surface

Populair nieuws