'The Lord of the Rings'-serie bezoekt bekende locaties maar ook de verste uithoeken

'The Lord of the Rings'-serie ontdekt Midden-aarde

Nieuwe synopsis omschrijft de tv-serie die volgt op de eerdere geliefde filmtrilogie.

Bram de Groot, 13 januari 2021 om 18:23

De fans zullen het al weten. Er komt een vervolg op de bekende filmtrilogie The Lord of the Rings van filmmaker Peter Jackson. Amazon Studios werkt aan een tv-serie die zich duizenden jaren na die reeks afspeelt.
Nu is er via TheOneRing.net een nieuwe officiële synopsis voor de serie verschenen. Er wordt onthuld waar we in de serie naar toe gaan en dat er nieuwe én bekende personages te zien zullen zijn.

Nieuwe synopsis The Lord of the Rings tv-serie
"De aanstaande serie van Amazon Studios brengt voor het eerst de heroïsche legendes in de geschiedenis van de legendarische Second Age of Middle-earths naar het kleine scherm.

Dit epische drama speelt zich duizenden jaren af ​​vóór de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkiens The Hobbit en The Lord of the Rings. De kijkers worden meenemen naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en in verval raakten, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop werd opgehangen aan de fijnste draden en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide de hele wereld in duisternis dreigde te bedekken.

Beginnend in een tijd van relatieve vrede, volgt de serie een uiteenlopende groep personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de confrontatie aangaan met de lang gevreesde wederopstanding van het kwaad naar Midden-aarde.

Vanuit de donkerste diepten van de Misty Mountains, naar de majestueuze bossen van de elvenhoofdstad Lindon, naar het adembenemende eilandkoninkrijk Númenor en naar de verste uithoeken op de kaart zullen deze koninkrijken en personages erfenissen uithakken die lang daarna nog voort zullen leven."


Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'!

Lees ook: 'Lord of the Rings'-ster Viggo Mortensen over de peperdure aanstaande serie

Bron: theonering

Lees meer over: Juan Antonio Bayona, Lord of the Rings, Markella Kavenagh, Picnic at Hanging Rock, Robert Aramayo, Will Poulter

Populair nieuws