'Avatar: The Last Airbender'-ster wil terugkeren voor live-action serie

Avatar-ster wil terugkeren voor live-action serie

Netflix is al een tijdje stil over de Avatar: The Last Airbender-serie, maar die komt er nog gewoon.

Jim Pedd, 13 januari 2021 om 16:08

Hoewel de serie al jaren voorbij is, blijft Avatar: The Last Airbender de fans vasthouden. Vooral nu de serie op Netflix te zien is, kijken heel wat mensen uit naar de live-action serie.
Dat komt mede doordat de eerste poging de animatieserie tot live-action om te toveren, jammerlijk mislukte. Acteur Dante Basco hoopt vooral dat het goed gaat komen en is zeker beschikbaar.

Een rol?
Acteur Basco sprak de stem van Zuko in, en sprak met Entertainment Weekly over de serie en zijn toekomst daarin. Hij zegt dat er enige tijd informele gesprekken gevoerd werden over een mogelijke rol als consultant bij de serie.

Maar door verschuivingen in de crew, is besloten het mogelijk anders te doen. "Wie weet dat er in de toekomst wel ruimte is. Dus we zullen het zien. Ik denk, net als de rest van de fans, dat ik vooral moet duimen en hopen dat het de best mogelijke serie wordt," aldus Basco.

Netflix heeft helaas geen al te goede kaarten, want bedenkers Michael Dante Dimartino en Bryan Konietzko stapten allebei op bij de live-action serie, met creatieve verschillen als voornaamste reden.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-cast komt weer bij elkaar

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' is een soort race tegen de klok rondom deze komeet

Bron: EW

Lees meer over: Avatar the last Airbender, Netflix, Michael Dante DiMartino, Dante Basco, Bryan Konietzo

Populair nieuws