Nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' krijgt meteen een tweede seizoen?

Disney+-serie 'WandaVision' kan 2e seizoen krijgen

WandaVision zou zomaar eens nog eens wat meer afleveringen kunnen krijgen.

Jim Pedd, 14 januari 2021 om 12:54

Actrice Elizabeth Olsen is morgen te zien in WandaVision, de eerste Marvel Studios-serie. Meteen zijn er twee afleveringen te zien, waarna er nog zeven volgen de komende weken op vrijdagen.
Het verhaal van de serie WandaVision leidt meteen de film Doctor Strange and the Multiverse of Madness in. Plotdetails zijn er nog nauwelijks, maar we weten dat het begint met Wanda Maximoff en Vision die een leven in de suburbs leiden, dat niet blijkt te zijn wat ze dachten.

Tweede seizoen
Marvel Studios heeft een deel van de series die het maakt voor Disney+ gepland als series die slechts 1 seizoen lopen. Het lijkt erop dat WandaVision zomaar eens een tweede reeks zou kunnen krijgen.

Olsen sprak met de site Collider en werd gevraagd of de film Doctor Strange and the Multiverse of Madness dient als tweede seizoen. Olsen moest erom lachen en zei: "Ik denk dat het antwoord is dat WandaVision best een tweede seizoen zou kunnen krijgen!"

Vervolgens legde ze uit dat ze er niet zeker van is, want dat ze deze informatie niet heeft. Marvel Studios staat immers bekend om een hoog niveau van geheimhouding.

Lees ook: Hoelang duren de Marvel Studios-series op Disney+?

Lees ook: Krijgen de Marvel-series van Disney+ meerdere seizoenen?

Bron: SR

Lees meer over: WandaVision, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Elizabeth Olsen

Populair nieuws