Laatste seizoen van 'Homeland' binnenkort te bekijken op Netflix!

Laatste seizoen 'Homeland' binnenkort op Netflix

Het achtste en laatste seizoen is vanaf volgende maand te bekijken op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 14 januari 2021 19:14

Fans van de serie Homeland mogen zich op gaan maken voor het slotakkoord. Volgende maand verschijnt het laatste seizoen van de reeks namelijk op Netflix.
Negen jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van Homeland werd in april vorig jaar het laatste deel uitgezonden bij Showtime. De serie ging van start in het jaar 2011 en uiteindelijk zouden er acht seizoenen van verschijnen.

Ondertussen heeft Netflix via Twitter bekend gemaakt wanneer we op de streamingdienst het laatste deel kunnen bekijken. In België is dat al vanaf 10 februari. In Nederland moeten we nog iets meer geduld koesteren. Hier verschijnt het laatste deel van de reeks dan ook pas op 12 februari.

Laatste seizoen
De serie Homeland vertelt in het bijzonder het verhaal van CIA agente Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes). In het achtste seizoen is er ook een bijrol weggelegd voor niemand minder dan Hugh Dancy. Hij staat vooral bekend omwille van zijn rol in Hannibal.

Ben jij een grote van de serie Homeland? Dan kan je volgende maand dus het laatste seizoen gaan bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje van wat het achtste seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het mogelijk om daarvoor even de onderstaande trailer te bekijken.


Lees meer over: Homeland, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Homeland

Populair nieuws