Veelbelovende serie 'Cruel Summer' dit jaar nog te bingewatchen op Prime

De serie zal in eerste instantie wel verschijnen op de zender Freeform...

Geoffrey Ketels, 14 januari 2021 19:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Van bij de aankondiging was Cruel Summer een uitermate veelbelovende serie. Nu is bekend gemaakt dat ze met zekerheid dit jaar nog zal verschijnen op de streamingdienst Amazon Prime Video.
De serie Cruel Summer wordt een psychologische thrillerserie die ons mee terug zal nemen in de tijd, meer bepaald naar drie zomers tijdens de jaren '90. Het is in deze zomers dat een mooie en bovendien ook populaire tiener is vermist.

Tegelijkertijd is het zo dat er zich tijdens deze drie zomers een vrij rustig meisje transformeert tot één van de populairste meisjes in de stad. Dat lijkt leuk te zijn voor haar, maar uiteindelijk zal ze uitgroeien tot één van de meest verachte personen van heel de Verenigde Staten.

Indrukwekkend team
Niet alleen het plot laat het beste vermoeden. Daarnaast is er namelijk ook nog het indrukwekkende team dat zich rond het project heeft gevormd. Het gaat hierbij onder meer om Jessica Biel en Michelle Purple, de uitvoerende producenten van The Sinner. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor actrice Olivia Holt.

In eerste instantie zal Cruel Summer te zien zijn bij het Amerikaanse Freeform. Vervolgens zal ze gelanceerd worden op de streamingdienst Amazon Prime Video. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Cruel Summer, serie, series, Amazon Prime Video

Populair nieuws