Netflix kondigt de volgende reboot aan het zeer succesvolle 'Heartbreak High' uit de '90

'Heartbreak High' krijgt reboot op Netflix in 2022

Netflix blijkt veel vertrouwen te hebben in series die hun roots vinden in de jaren '90...

Geoffrey Ketels, 15 januari 2021 om 18:09

Wat velen niet meer hadden verwacht is toch werkelijkheid geworden. Het ooit zo populaire Heartbreak High krijgt alsnog een achtste seizoen.
De serie Heartbreak High liep in eerste instantie van 1994 tot en met 1999 bij de VARA. De serie vertelde het verhaal van leerlingen die naar een middelbare school gingen in het Australische Sydney. Sinds 27 november vorig jaar zijn de zeven oorspronkelijke seizoenen allemaal te bekijken bij streamingdienst Netflix.

Bovenstaande zorgt er voor dat je in totaal zomaar even 200 afleveringen van de Australische reeks kan bekijken op Netflix. Volgend jaar komen er daar nog eens 8 afleveringen bij.

Deal met Netflix
De opnames voor de reboot van de ooit zo populaire serie zullen in de loop van dit jaar worden aangevat. De opnames zullen gebeuren met een grotendeels nieuwe cast. Jeroen Koopman, de oprichter van NewBe liet alvast het volgende optekenen over de overeenkomst met Netflix:

"Het was reeds een heel avontuur om de serierechten te kunnen bemachtigen. Dat we nu de mogelijkheid aangereikt krijgen om de reboot op het grootst mogelijk denkbare internationaal platform aan te bieden is natuurlijk helemaal onwezenlijk."

Wanneer de reboot precies zal verschijnen op Netflix is momenteel nog niet bekend. Goed nieuws is het voor de fans echter zeker en vast!

Lees meer over: Heartbreak High, serie, series, Netflix

Populair nieuws