search
'Snowpiercer' seizoen 2 - hoe goed zijn de eerste recensies?
Series / Nieuws

'Snowpiercer' seizoen 2 - hoe goed zijn de eerste recensies?

Snowpiercer gaat binnenkort weer verder en dan wel met Sean Bean als Mr. Wilford.

De serie Snowpiercer trapte verleden jaar zeer redelijk af en het einde van seizoen één onthulde dat niemand minder dan Game of Thrones-acteur Sean Bean het personage Mr. Wilford zal spelen.

Nu zijn de eerste recensies online verschenen en de fans hopen ongetwijfeld dat de ontvangst goed is. Hieronder de details en vanaf 26 januari op Netflix.

Eerste recensies Snowpiercer
Het eerste seizoen van Snowpiercer noteert 61% op de Tomatometer op Rotten Tomatoes, met een betere 71% als Audience Score. Die cijfers zijn nog niet beschikbaar, maar via Comicbookmovie.com en The Playlist verschenen al de eerste recensies.

"De grote vraag is hoeveel kijkers er nog aan boord zijn als de show die eindbestemming bereikt," meldt Brian Tallerico van The Playlist over het nieuwe seizoen van de serie van de zender TNT.

Josh Wilding van ComicBookMovie.com: "Sean Bean steelt de show in elke scène, maar hoewel Snowpiercer een actievolle, vermakelijke rit blijft, moet seizoen drie de boel opschudden en stoppen met het veilig te spelen. Anders is het misschien tijd voor kijkers om uit te stappen op het station."Lees ook: Eerste trailer 'Snowpiercer' seizoen 2: snel op Netflix!
Lees ook: Mr. Wilford uit 'Snowpiercer' keert terug in een zeer leuke video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen