Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"

'Dexter'-revival kon alleen nu gebeuren

Er zijn meerdere pogingen gedaan, maar pas nu was alles in orde om dit te doen.

Jim Pedd, 19 januari 2021 om 18:06

Een televisieserie laten eindigen is natuurlijk niet makkelijk. Dat hebben ze bij Showtime ook wel gemerkt toen de serie Dexter afgerond werd.
De finale werd namelijk enorm bekritiseerd door zowel de fans als de critici. Acteur Michael C. Hall is het eens met de kritiek en was blij dat er recent een nieuw laatste seizoen besteld werd.

Tien afleveringen
Met tien laatste afleveringen, wordt Dexter alsnog tot een einde gebracht. Dit keer goed, want volgens Hall voelde het dit keer wel goed om er een einde aan te breien en terug te keren.

"Ik ben vaak, onofficieel, benaderd door mensen die een idee hadden," aldus Hall. "Maar voor mijn gevoel waren het nooit echt de juiste plannen. Hoewel er wel een keer of drie een echt legitiem idee voorbij kwam dat ik had willen maken. Maar het voelde nooit helemaal goed."

De serie keert nu wel terug. Het is volgens de acteur nu wel een goed moment. "Het is een combinatie van de scripts en ook de timing. Ik heb altijd het gevoel gehad dat het zichzelf zou aandienen op het moment dat het allemaal passend was. En daar kijk ik echt naar uit. Laatst bezocht ik de sets en het is echt, het gaat gebeuren."

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden

Lees ook: Harde kritiek op 'Dexter'-finale is helemaal terecht

Bron: CB

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime, Revival

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws