'Batwoman' onthult eindelijk het lot van Alfred Pennyworth

'Batwoman' onthult eindelijk het lot van Alfred

Batwoman heeft weer iets nieuws onthuld over een van zijn personages.

Jim Pedd, 19 januari 2021 om 18:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Batwoman geeft antwoord op een vraag waar fans al een tijd mee zaten. Wat is namelijk het lot van Alfred Pennyworth, de butler van Bruce Wayne?
De serie Batwoman heeft vaak naar Alfred gerefereerd. Maar nooit werd zijn lot onthuld. Wel wisten we bijvoorbeeld dat zijn dochter Julia in zijn voetsporen getreden was als spion voor de Britse regering. Ook was Alfred de eerste die erachter kwam dat Bruce Wayne Batman was.

Hij leeft nog
Dankzij de meest recente aflevering weten we dat Alfred nog leeft. Julia en Hush kwamen tegenover elkaar te staan en in die aflevering wist Julia erachter te komen dat Hush zich inderdaad vermomde als Bruce Wayne, precies zoals ze bang was dat hij dat zou doen.

Ze vertelde namelijk dat haar vader "in zijn huis in Glasgow, ergens in een klein huisje in de bossen" leefde. Dat was onzin gaf ze later toe in een gesprek met Luke Fox en Mary Hamilton.

Julia bevestigde namelijk dat Alfred nu in een klein appartement in Londen woont. Niet helemaal wat je zou verwachten, want als Alfred zich zorgen zou maken over het lot van Bruce Wayne, zou hij zeker niet naar Londen verhuizen en Wayne Manor verlaten. Dat wordt dus nog iets qua onthullingen.

Lees ook: Verrassing: Er zit een heel bekende schurk in de serie 'Batwoman'

Lees ook: Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: Dit jaar geen crossover

Bron: SR

Lees meer over: Batwoman, Alfred Pennyworth, The CW, Arrowverse

Populair nieuws