search

Ons nieuws van dinsdag 19 januari 2021

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die zich in de gevangenis afspelen en die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Prison Break | Bing nu! | 5 seizoenen

De volledige serie staat op Netflix, met de vier eerste seizoenen en de revival uit 2017. Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden. Mogelijk komt er een nieuwe revival aan.



Orange is the New Black | Bing nu! | 7 seizoenen

Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van Weeds is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden. Met rollen voor onder meer Taylor Schilling, Kate Mulgrew, Laura Prepon en Jason Biggs werd deze serie in 2019 afgerond met het zevende seizoen.



El Recluso | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze Mexicaanse misdaadserie laat een ex-marinier zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd. Net als bovenstaande series staat deze op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'Sex Education' doet straks alles anders
Series / Nieuws

Netflix-hit 'Sex Education' doet straks alles anders

Sex Education gaat binnenkort van start met een derde seizoen op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Sex Education gaat het over een iets andere boeg gooien in het derde seizoen. Dat wordt bevestigd door acteur Asa Butterfield die zegt dat Otis iets volwassener en humoristischer zal worden.

Het derde seizoen zou eigenlijk al in januari 2021 te zien moeten zijn, maar corona maakte dat de opnames pas in september 2020 van start konden gaan. Dat is pijnlijk, want de brute cliffhanger aan het einde van het tweede seizoen maakt het lange wachten erg moeilijk.

Derde seizoen
In een recent interview met The Guardian ging acteur Butterfield in op het derde seizoen. Hij zegt dat de draad niet direct na het tweede seizoen opgepikt wordt. In plaats daarvan maakt de serie een tijdsprong. Otis is dus iets anders als we hem weer zien.

"Er is een tijdsprong sinds de cliffhanger van het tweede seizoen. Otis zit weer op school, maar hij heeft andere dingen op z'n bord. Hij is wat volwassener en iets brutaler. Het is leuk om hem met dat nieuw gevonden charisma te kunnen spelen. Maar maak je geen zorgen, hij is ook nog altijd tragisch ongemakkelijk," aldus Butterfield

De showrunners zullen de vragen die overgebleven waren na het einde van het tweede seizoen wel snel moeten oplossen natuurlijk.

Lees ook: 'Sex Education' seizoen 3 verschijnt zeer binnenkort op Netflix

Lees ook: 'Sex Education' verwelkomt opvallend, "magisch" nieuw castlid
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 6 meest legendarische (en vaak bloederige) sterfscènes van de serie 'Vikings'
Series / Featured

De 6 meest legendarische (en vaak bloederige) sterfscènes van de serie 'Vikings'

Michael Hirst zet de zes meest eervolle sterfscènes in de serie op een rij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Vikings staat bekend om zijn epische veldslagen en bloederige gevechten. Dat er wat koppen gerold hebben tijdens de zes seizoenen die de serie telt is dus niet gek.

Maker en bedenker Michael Hirst sprak met de site Vulture over de - wat hem betreft - meest eervolle sterfgevallen. Let op: vanaf dit moment kan je spoilers verwachten.

Jarl Borg
Doodsoorzaak: Blood-eagle door Ragnar

Jarl Borg was een van de eerste antagonisten van Vikings. Maar in het tweede seizoen werd hij gevangen door rivaal Ragnar en zijn voormalig bondgenoot Rollo. Als wraak voor zijn aanval op Kattegat, besloot Ragnar hem op de meest brute manier denkbaar om het leven te brengen. "Het idee hiervoor kwam van Travis," aldus Hirst. "Hij vond dat hij zo gewelddadig mogelijk om het leven moest komen."



Athelstan
Doodsoorzaak: Neergestoken door Floki

Athelstan was ooit een monnik, maar bekeerde zich tot het Vikinggeloof van Ragnar. Tot het derde seizoen, want toen keerde hij terug tot zijn Christelijk geloof. Uiteindelijk leidde dat ertoe dat Floki hem doodde, tijdens een gebed. "Ik vond het heel logisch dat Floki hem zou doden," aldus Hirst. "Het werd al snel een game-shifter".



Ragnar
Doodsoorzaak: In een put vol gifslangen geworpen

Ragnar kwam in het vierde seizoen om het leven. Hij werd in een put vol gifslangen geworpen en daar doodgebeten. Allemaal de schuld van King Aelle. Ragnars dood zette de gebeurtenissen van de laatste twee seizoenen in gang. "Zijn dood was niet het einde," aldus Hirst.



Lagertha
Doodsoorzaak: Doodgestoken door Hvitserk

De dood van Lagertha zat er allang aan te komen, want de Seer had in het vierde seizoen al voorspeld dat ze vermoord zou worden door een zoon van Ragnar. En dat gebeurde ook door Hvitserk, die het niet eens expres deed maar enorm aan het hallucineren was. "Alles is haar overkomen. Alles, tot het personage zelf zei dat ze ermee wilde stoppen," vertelde Hirst.



Bjorn
Doodsoorzaak: Neergestoken door Ivar en met pijlen neergeschoten door het leger van de Rus

Ivar stak Bjorn neer in de finale van het eerste deel van het zesde seizoen. Hij overleefde het eerste deel van de strijd, kwam weer overeind en nam het een laatste keer op tegen het leger van de Rus. Maar dat overleefde hij natuurlijk niet. "Hij werd daardoor wel vergeven voor alles wat hij misdaan had", vond Hirst.



Ivar
Doodsoorzaak: Neergestoken door een soldaat van Wessex

Ivar offerde zichzelf in de seriefinale op om het leven van Hvitserk te redden. Een bijzonder en toch wat nobel einde, dat volgens Hirst voortkwam uit zijn angst dat Ivar "net iets te eendimensionaal" was.



Lees ook: 'Vikings': Het echte verhaal van hoe Ivar the Boneless doodging

Lees ook: 'Vikings'-bedenker legt de epische laatste aflevering van 'Vikings' uit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series nieuw toe in februari
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe in februari

Er is weer een maandpreview vrijgegeven door Netflix met de nieuwe titels voor komende maand.

Netflix heeft vandaag een bijzonder kleine preview vrijgegeven op de series die het in februari online zet.

We kregen slechts vier titels toegestuurd, die we nu uiteraard voor je op een rij zetten.

3 februari: Firefly Lane
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.

5 februari: Invisible City
Tijdens een moordonderzoek raakt een rechercheur verwikkeld in een strijd tussen de zichtbare wereld en een ondergrond rijk, bewoond door mythische wezens.

17 februari: Behind Her Eyes
Een alleenstaande moeder komt in een psychologisch spel terecht als ze een affaire begint met haar baas, die psychiater is, maar ook een band krijgt met zijn vrouw.

19 februari: Lovestruck in the City
Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga': top of flop?
Series / Featured

Eerste recensies Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga': top of flop?

Fate: The Winx Saga komt deze week naar Netflix, maar is het wel de moeite waard?

Vanaf 22 januari kan je het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga streamen op Netflix. De serie is een live-action toevoeging aan de Winx Club, een animatieserie over een stel feeën.

In de serie volgen we een groep tieners, die vastbesloten zijn om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

De recensies
We zetten een aantal van de recensies voor je op een rij. Helaas schetsen die geen al te positief beeld:

Fangirlish: "We moeten het ook over de fouten hebben, maar die leiden echt niet af van het eindresultaat. Dat is een serie vol magie, maar die veel menselijker is dan wat je op het eerste gezicht zou verwachten. We kunnen nu al niet wachten op het tweede seizoen."

Entertainment.ie: "Ondanks een getalenteerde jonge cast is Fate: The Winx Saga te belachelijk en te nutteloos om in mee te gaan, en dat komt nog bovenop de verwerpelijke dialoog. Je zou niet te veel willen weggeven uit angst voor spoilers, maar wat het plot betreft zouden heel wat personages uit de serie zeggen: 'ya, basic'. Tegelijk leiden de matige visuele effecten niet af, omdat ze alles behalve het slechtste van de hele serie waren."

io9: "Over het geheel slaagt Winx Saga er nooit in te sprankelen. Dat zou onder normale omstandigheden al erg genoeg zijn, maar aangezien de serie wel heel weinig promotie heeft gekregen van Netflix, en hoe erg deze afwijkt van het materiaal waar velen van ons mee opgegroeid zijn, staat de serie voor wel een heel grote uitdaging."

Lees ook: Eerste trailer live action-serie 'Fate: The Winx Saga' op Netflix

Lees ook: Eerste castlid Netflix' live-action 'The Winx Club'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings': Dit is de grote schurk van deze aankomende Prime Video-serie
Series / Featured

'Lord of the Rings': Dit is de grote schurk van deze aankomende Prime Video-serie

Amazon Prime Video komt dit jaar of volgend jaar met het eerste seizoen van Lord of the Rings.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video heeft nu eindelijk een synopsis gekregen. Die leidt tot een heleboel belangrijke conclusies. Zo weten we nu dat Sauron een rol gaat krijgen in de serie.

De vraag is natuurlijk welke rol Sauron dan precies gaat krijgen in deze serie rond het werk van J.R.R. Tolkien. De serie speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde, duizenden jaren dus voor de strijd van Frodo en de reisgenoten tegen de schurkachtige Sauron.

Een rol voor Sauron
De eerste synopsis liet zien dat de serie zich onder meer afspeelt op bekende locaties als de Misty Mountains. Maar ook wordt er geschreven over het elfenland Lindon en het eiland Númenor. Dat eiland van de mensen bevond zich buiten Midden-Aarde en was het thuisland van de Dúnedain.

De beste verhalen rond het eiland draaien echter ook om de schurk Sauron. Zijn schrikbewind begon al in de Eerste Era van Midden-Aarde.

In eerste instantie was Sauron slechts een dienaar van Morgoth, maar in de Tweede Era werd hij verbannen en nam Sauron het van hem over. In de eerste duizend jaar van de Tweede Era was het zo dat de mensen van Númenor hun koninkrijk opbouwden, evenals hun cultuur.

Daarna wist koning Ar-Pharazôn de schurk Sauron gevangen te zetten. Maar dankzij diens listige tong werd de koning een van de mensen van Morgoth, waarop het eiland onder bewind van Sauron kwam te staan. En dat zorgde voor flinke chaos.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-serie wekt het legendarische kwaad Sauron weer tot leven?

Lees ook: Gerucht: 'Lord of the Rings'-serie krijgt meerdere spin-offs
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The Equalizer'-serie of eigenlijk de 'Equalizster'  want geen Denzel Washington
Series / Nieuws

Trailer 'The Equalizer'-serie of eigenlijk de 'Equalizster' want geen Denzel Washington

We krijgen opnieuw een nieuwe The Equalizer. Dit keer een The Equalizster.

Het is rapper / zangeres Queen Latifah die de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe The Equalizer-serie die uiteraard gebaseerd is op de tv-serie The Equalizer uit 1985. Hierin speelde acteur Edward Woodward de hoofdrol.

Dit keer krijgen we dus geen Robert McCall, maar wel Robyn McCall, een ex-CIA agent die afrekent de schurken die haar pad kruisen. Er is geen verband met de in 2014 verschenen film van regisseur Antoine Fuqua, waarin Denzel Washington nog te zien was als Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 kwam in 2018.

Nieuwe trailer voor The Equalizer
Via CBS krijgen we nu een nieuwe trailer na de teaser die even geleden verscheen. Het personage Robyn McCall wordt omschreven als een raadselachtige vrouw en alleenstaande moeder van tienerdochter Delilah. Ze is de hulp voor mensen die geen uitweg meer zien.

Met haar mysterieuze achtergrond en uitgebreide vaardigheden is McCall is de beschermengel van degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen. Maar zelf heeft zo ook de nodige uitdagingen.

The Equalizer start op 7 februari op CBS, ook met rollen voor Chris Noth, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles en Adam Goldberg.



Lees ook: Trailer: Queen Latifah is dé Equalizer in nieuwe 'The Equalizer' tv-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe Netflix-serie is té gruwelijk zelfs voor horrorfans
Series / Nieuws

Deze nieuwe Netflix-serie is té gruwelijk zelfs voor horrorfans

De beelden zouden volgens heel wat echte horrorfans echt veel te expliciet zijn...

Recent verscheen op streamingdienst Netflix de nieuwe serie Night stalker: The hunt for a serial killer. Dat het geen komische serie zou worden wisten we natuurlijk al. De reeks blijkt echter zo gruwelijk te zijn dat zelfs horrorfans afhaken.

De docureeks vertelt het verhaal van de seriemoordenaar Richard Ramirez. Hij zorgde er voor dat in Los Angeles tijdens de jaren '80 tijdelijk grote paniek uitbrak. De moorden die hij pleegde en vooral de complete willekeur waarmee hij te werk ging hielden iedereen in de ban.

Het onderwerp was ongetwijfeld prima voer voor een docureeks, maar Netflix heeft blijkbaar één ding over het hoofd gezien. Verschillende beelden uit de serie blijken immers zo expliciet te zijn dat zelfs rasechte horrorfans afhaken.

Vierdelige docuserie
Night stalker: The hunt for a serial killer is een vierdelige docuserie die de kijker een blik gunt op het leven van één van 's werelds bekendste seriemoordenaars. Tijdens de serie krijg je niet alleen een glimp van het leven van Ramirez, maar ook van de dertien moorden die hij pleegde.

Het bleef overigens niet alleen bij deze moorden. Ramirez werd immers ook beschuldigd van vijf pogingen tot moord, seksuele aanrandingen en zomaar even 14 overvallen.

Ook op Twitter liegen de reacties er niet om. Daar liet één van de gebruikers onder meer het volgende optekenen; "Ik vind dit echt moeilijk om te kijken. Ik ben niet zeker of ik deze hele serie ga kunnen bekijken."

Voor wie het toch aandurft is het mogelijk om de serie op Netflix te bekijken. Je bent echter gewaarschuwd...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer goed nieuws voor de 'Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor de 'Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'

Hoe houd je het voor mogelijk dat iets zommaar kan op deze manier

James Gunn (Guardians of the Galaxy) zal later dit jaar The Suicide Squad nieuw leven inblazen, maar laat het daar niet bij zitten. Hij is nu namelijk begonnen met de opnames van Peacemaker, een serie waarin het Squad-personage van John Cena centraal staat.

Gunn liet via een post op Instagram weten dat de opnames begonnen is met een toepasselijk Peacemaker shirt aan. Gunn schreef de scenario's van de acht afleveringen uit verveling tijdens de lockdown, en kan nu dus al beginnen met de productie. Hieronder Gunns Insta-post:

Bekijk op instagram


Exclusief op HBO Max
Peacemaker werd afgelopen najaar al aangekondigd, en sindsdien is Gunn bezig geweest met het verzamelen van een kleurrijke cast om Cena te ondersteunen. Naast Cena, zullen ook Steve Agee en Jennifer Holland hun rollen uit The Suicide Squad opnieuw spelen. Daarnaast is er plaats voor nieuwkomers Danielle Brooks, Robert Patrick, Chris Conrad, Lochlyn Munro, Chukwudi Iwuji, Annie Chang en Christoper Heyerdahl.

Het is nog onduidelijk wanneer Peacemaker op HBO Max verschijnt.

Lees ook: Bereid je voor op een hele rits aan nieuwe series in het DCEU voor HBO

Lees ook: Veel nieuwe personages voor 'Suicide Squad'-spinoff 'Peacemaker' onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'
Series / Nieuws

Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'

#WandaVision wordt erg goed ontvangen, maar er moeten toch altijd een paar azijnpissers zijn...

Afgelopen vrijdag werden de eerste twee afleveringen van Marvel-serie WandaVision beschikbaar gesteld via Disney+. Maar ondanks de lovende kritieken en reacties van kijkers, waren er toch nog puntjes van negatieve kritiek.

Veel kijkers die online actief zijn, lieten weten dat ze het niet erg logisch vonden dat er in het vervolg elke week maar één aflevering wordt gedeeld door Marvel. Liever zouden zij de serie bingen.

Hoofdrolspeler Paul Bettany, die de rol van Vision speelt, had het perfecte advies voor een van deze klagers op Reddit:



Geduld is een schone zaak, aldus Bettany. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

Wat staat ons te wachten?
WandaVision begon vrij onschuldig met twee jaren '50 sitcom-achtige afleveringen. Maar tegen het einde werd al subtiel gehint naar een bredere verhaallijn met een duister element. Hoe dat verder gaat, zien we vrijdag als de derde aflevering is te streamen.

Afgezien van Bettany en zijn co-ster Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Randall Park, Kat Dennings, Teyonah Parris en Kathryn Hahn.

Lees ook: Snoeiharde kritiek op nieuwe Disney+-serie 'WandaVision'

Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' staat online! Wat zeggen de recensies?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De misdaadserie 'Animal Kingdom' krijgt ook nog een zesde seizoen maar dat is dan gelijk de laatste
Series / Nieuws

De misdaadserie 'Animal Kingdom' krijgt ook nog een zesde seizoen maar dat is dan gelijk de laatste

Nog voor de lancering van het vijfde seizoen wordt het zesde al aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van de serie Animal Kingdom moet nog verschijnen, maar nu al is er goed nieuws voor de fans. Er komt namelijk met absolute zekerheid ook nog een zesde seizoen van de reeks aan. Dat seizoen is wel het laatste.

Dat TNT veel vertrouwen heeft in haar serie Animal Kingdom wordt keer op keer bewezen. Ook nu weer. Nog vooraleer het vijfde deel van de reeks in première gaat is nu namelijk al het zesde seizoen aangekondigd.

De fans hebben sowieso een behoorlijke tijd op het vijfde deel moeten wachten. Het werd immers reeds besteld door TNT in juli van het jaar 2019. In het bijzonder door toedoen van het Coronavirus liep het project grote vertragingen op.

Het vijfde seizoen zal naar verwachting ergens komende zomer van start gaan. De laatste afleveringen van de reeks zouden naar verwachting echter pas volgend jaar te zien zijn.

Misdaadmilieu
De serie Animal Kingdom is gebaseerd op de gelijknamige film die het levenslicht zag in het jaar 2010. In de serie volgen we de 17-jarige Joshua 'J' Cody die na de dood van zijn moeder gaat inwonen bij zijn grootmoeder Janine.

In het huis wonen ook haar drie zoons die een niet onbelangrijke rol spelen in het misdaadmilieu van Zuid California. Joshua wil zelf graag op het rechte pad blijven. Dit zorgt er voor dat hij een belangrijke schakel wordt tussen de politie en zijn eigen familie.

Wanneer het zesde en laatste seizoen van Animal Kingdom precies te zien zal zijn werd tot dusver uiteraard nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' onthult eindelijk het lot van Alfred Pennyworth
Series / Nieuws

'Batwoman' onthult eindelijk het lot van Alfred Pennyworth

Batwoman heeft weer iets nieuws onthuld over een van zijn personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van het tweede seizoen van Batwoman geeft antwoord op een vraag waar fans al een tijd mee zaten. Wat is namelijk het lot van Alfred Pennyworth, de butler van Bruce Wayne?

De serie Batwoman heeft vaak naar Alfred gerefereerd. Maar nooit werd zijn lot onthuld. Wel wisten we bijvoorbeeld dat zijn dochter Julia in zijn voetsporen getreden was als spion voor de Britse regering. Ook was Alfred de eerste die erachter kwam dat Bruce Wayne Batman was.

Hij leeft nog
Dankzij de meest recente aflevering weten we dat Alfred nog leeft. Julia en Hush kwamen tegenover elkaar te staan en in die aflevering wist Julia erachter te komen dat Hush zich inderdaad vermomde als Bruce Wayne, precies zoals ze bang was dat hij dat zou doen.

Ze vertelde namelijk dat haar vader "in zijn huis in Glasgow, ergens in een klein huisje in de bossen" leefde. Dat was onzin gaf ze later toe in een gesprek met Luke Fox en Mary Hamilton.

Julia bevestigde namelijk dat Alfred nu in een klein appartement in Londen woont. Niet helemaal wat je zou verwachten, want als Alfred zich zorgen zou maken over het lot van Bruce Wayne, zou hij zeker niet naar Londen verhuizen en Wayne Manor verlaten. Dat wordt dus nog iets qua onthullingen.

Lees ook: Verrassing: Er zit een heel bekende schurk in de serie 'Batwoman'

Lees ook: Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: Dit jaar geen crossover
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"

Er zijn meerdere pogingen gedaan, maar pas nu was alles in orde om dit te doen.

Een televisieserie laten eindigen is natuurlijk niet makkelijk. Dat hebben ze bij Showtime ook wel gemerkt toen de serie Dexter afgerond werd.

De finale werd namelijk enorm bekritiseerd door zowel de fans als de critici. Acteur Michael C. Hall is het eens met de kritiek en was blij dat er recent een nieuw laatste seizoen besteld werd.

Tien afleveringen
Met tien laatste afleveringen, wordt Dexter alsnog tot een einde gebracht. Dit keer goed, want volgens Hall voelde het dit keer wel goed om er een einde aan te breien en terug te keren.

"Ik ben vaak, onofficieel, benaderd door mensen die een idee hadden," aldus Hall. "Maar voor mijn gevoel waren het nooit echt de juiste plannen. Hoewel er wel een keer of drie een echt legitiem idee voorbij kwam dat ik had willen maken. Maar het voelde nooit helemaal goed."

De serie keert nu wel terug. Het is volgens de acteur nu wel een goed moment. "Het is een combinatie van de scripts en ook de timing. Ik heb altijd het gevoel gehad dat het zichzelf zou aandienen op het moment dat het allemaal passend was. En daar kijk ik echt naar uit. Laatst bezocht ik de sets en het is echt, het gaat gebeuren."

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden

Lees ook: Harde kritiek op 'Dexter'-finale is helemaal terecht
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen zorgen als je de nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' nog wat saai vindt
Series / Nieuws

Geen zorgen als je de nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' nog wat saai vindt

De actie in WandaVision is nu nog zo'n beetje afwezig, maar daar komt nog verandering in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie WandaVision wist heel wat fans heel erg te verbazen. De Marvel-serie op Disney+ begon namelijk nogal ingetogen, waar fans juist een Marvel-actieserie verwacht hadden.

Toch laat acteur Paul Bettany alvast weten dat niemand zich daar zorgen over hoeft te maken. De actie gaat gewoon komen, maar laat nog even op zich wachten.

Episch einde
De eerste aflevering van de serie speelt zich af in de jaren vijftig. Elke volgende aflevering springt weer een decennium verder in de tijd, en uiteindelijk zullen we in het heden aanbelanden. Maar de ingetogenheid waarmee de serie begonnen is, blijft niet altijd.

"Aflevering na aflevering, week na week, zal je zien dat Vision zich realiseert dat er iets niet helemaal klopt. Iets is niet goed aan dit stadje. En dan komt het MCU tevoorschijn zoals we dat kennen, wat leidt tot het meest epische einde," aldus Bettany.

We kunnen ons dus voorbereiden op een knalhard en grootschalig einde, vol echte actie zoals we die goed kennen van Marvel Studios.

Lees ook: Snoeiharde kritiek op nieuwe Disney+-serie 'WandaVision'

Lees ook: Disney+ maakt mogelijk serie over heel tof X-Men personage
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe 'Avatar: The Last Airbender' zulke gave vechtscènes kon maken
Series / Nieuws

Hoe 'Avatar: The Last Airbender' zulke gave vechtscènes kon maken

Avatar: The Last Airbender bevat voor een animatieserie uiterst knappe gevechten. Hoe dan?

De serie Avatar: The Last Airbender staat bekend om de vele knappe vechtscènes. Regisseur Giancarlo Volpe onthulde op Twitter hoe die zo mooi gemaakt konden worden.

Volpe vertelde op Twitter dat er gekozen werd voor gesprekken met echte martial arts kenners. Zo kon men referentiebeelden maken, en aan de hand daarvoor de juiste momenten en bewegingen animeren.

Goed animeren
Er werden vier stappen genomen volgens Volpe:
1. Martial artists ingehuurd; zij kregen bonuspunten als ze extra veel fantasie gebruikten.
2. Ze werden daarvoor betaald.
3. De planning werd ook zo opengegooid dat het mogelijk was om non-stop kung fu referentiemeetings op te nemen.
4. De artists kregen de tijd om de 100.00 poses te animeren en tekenen.



Dankzij Sifu Kisu, choreografer en referentieacteur, kon de actie van de serie zo mooi worden gemaakt. In bovenstaande clip kan je zien hoe zijn werk gebruikt is en terug te zien is in de uiteindelijke televisieserie.

Op dit moment werkt Netflix nog aan een nieuwe serie gebaseerd op de animatieserie. Wanneer die er komt is niet bekend.

Lees ook: Keiharde kritiek op Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-ster wil terugkeren voor live-action serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clips van de nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' staan overal op pornosites
Series / Nieuws

Clips van de nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' staan overal op pornosites

Clips van de serie Bridgerton zijn op verschillende pornosites verschenen en daar is Netflix niet blij mee.

Netflix is bepaald niet blij met een hele rits pornosites. Daar komen namelijk de wat pikante momenten uit de serie Bridgerton op te staan.

Volgens de Britse roddelsite The Sun zijn de pikante momenten uit Bridgerton in toenemende mate op pornosites te vinden. Clips met onder meer hoofdrolspelers Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page zijn op de sites te vinden.

Heel erg geschrokken
Volgens bronnen van The Sun zijn cast en crew, maar ook de leidinggevenden bij Netflix "geschrokken en boos" dat de scènes op pornosites zijn beland. Veel clips zijn na verzoek van Netflix verwijderd, maar dat geldt niet voor alles.

Netflix zou dan ook grote moeite doen om ze eraf te laten halen. "Netflix werkt er eindeloos aan om piraterij en misbruik van zijn intellectueel eigendom tegen te werken. Iedereen die dit probeert, krijgt de volledige kracht van Netflix tegen zich."

Bridgerton is intussen verworden tot een van de meest populaire Netflix Originals die ooit verschenen is.

Lees ook: Dit zijn de vijf best bekeken Netflix Originals ooit

Lees ook: Krijgt succesvolle serie 'Bridgerton' een vervolg?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.