Netflix-hit 'Sex Education' doet straks alles anders

Netflix-hit Sex Education doet straks alles anders

Sex Education gaat binnenkort van start met een derde seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 19 januari 2021 om 19:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Sex Education gaat het over een iets andere boeg gooien in het derde seizoen. Dat wordt bevestigd door acteur Asa Butterfield die zegt dat Otis iets volwassener en humoristischer zal worden.
Het derde seizoen zou eigenlijk al in januari 2021 te zien moeten zijn, maar corona maakte dat de opnames pas in september 2020 van start konden gaan. Dat is pijnlijk, want de brute cliffhanger aan het einde van het tweede seizoen maakt het lange wachten erg moeilijk.

Derde seizoen
In een recent interview met The Guardian ging acteur Butterfield in op het derde seizoen. Hij zegt dat de draad niet direct na het tweede seizoen opgepikt wordt. In plaats daarvan maakt de serie een tijdsprong. Otis is dus iets anders als we hem weer zien.

"Er is een tijdsprong sinds de cliffhanger van het tweede seizoen. Otis zit weer op school, maar hij heeft andere dingen op z'n bord. Hij is wat volwassener en iets brutaler. Het is leuk om hem met dat nieuw gevonden charisma te kunnen spelen. Maar maak je geen zorgen, hij is ook nog altijd tragisch ongemakkelijk," aldus Butterfield

De showrunners zullen de vragen die overgebleven waren na het einde van het tweede seizoen wel snel moeten oplossen natuurlijk.

Lees ook: 'Sex Education' seizoen 3 verschijnt zeer binnenkort op Netflix

Lees ook: 'Sex Education' verwelkomt opvallend, "magisch" nieuw castlid

Bron: The Guardian

Lees meer over: Sex Education, Netflix, Asa Butterfield

Populair nieuws