'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug

Star Wars: Andor mist favoriet personage

De opnames van Star Wars: Andor gaan bijna van start, maar zonder deze held.

Jim Pedd, 22 januari 2021 20:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Alan Tudyk onthult dat hij niet te zien is als K-2SO in het eerste seizoen van Star Wars: Andor. De robot was een van de hoogtepunten van Rogue One, met name omdat hij zo'n droge humor had. Maar hij zal niet te zien zijn in de serie.
Dat vertelde Tudyk tijdens een interview met de site Collider. "Ze nemen het op dit moment op. Ik zit er niet in. Maar als het in de lucht blijft, en ze blijven verhalen vertellen, zal je mij uiteindelijk wel zien," vertelde hij.

Wel in de serie
"Ik zit wel in de serie, het is gewoon dat het verhaal dat Tony [Gilroy] op dit moment vertelt, geen rol heeft voor K-2SO. Wel zien we hem op een later moment verschijnen," aldus de acteur. "Ik kan er niet te concreet over zijn, maar kan dus wel met zekerheid zeggen dat ik niet in het eerste seizoen zit."

Waarmee de voorzichtige conclusie ook lijkt te zijn dat meerdere seizoenen kunnen. Dat is niet gek, want Disney+ houdt natuurlijk heel erg van franchises.

Overigens verging het deze serie nog niet al te gemakkelijk achter de schermen. Hij werd bijna geannuleerd, tot Tony Gilroy uiteindelijk aangetrokken werd binnen het creatieve team van de serie.

Lees ook: De Star Wars-serie 'Andor' geeft diepere betekenis aan de opoffering in 'Rogue One'

Lees ook: Nieuwe Star Wars serie 'Andor' duurt langer dan verwacht

Bron: SR

Lees meer over: Star Wars, Andor, Alan Tudyk, Tony Gilroy

Populair nieuws