De eerste afleveringen van 'WandaVision' hebben nu officiële titels gekregen

Vandaag verscheen de derde aflevering. De eerste twee hebben nu titels.

Bram de Groot, 22-01-2021 14:38

Verleden week vrijdag trapte de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe op een zeer creatieve manier af. De twee zwart-wit afleveringen van WandaVision lieten compleet iets anders zien dan de voorgaande 23 films.
Nu heeft Disney+ de titels onthuld voor de eerste afleveringen. En ook de titels blijken redelijk creatief. Aflevering één heet nu "Filmed Before a Live Studio Audience" en aflevering twee heeft de titel "Don't Touch That Dial".

Vooruit in de tijd
De eerste afleveringen duurden 30 en 37 minuten en waren voornamelijk zwart-wit en in 4 : 3 beeldformaat. Waarschijnlijk gaat de derde afleveringen laten zien dat Wanda Maximoff / Scarlet Witch van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany door de tijd reizen.

Naar verwachting is Wanda niet echt aan het tijdreizen en creëert ze om een of andere reden een bepaalde realiteit die mogelijk nieuwe bedreigingen voor het Marvel Cinematic Universe (of het Marvel Multiverse) gaat laten zien.

Hieronder de twee nepcommercials uit de eerste afleveringen, met de titels ToastMate 2000 en Strücker. Ondertussen staat de derde aflevering van WandaVision op Disney+.Lees ook: Interessant gerucht over derde aflevering 'WandaVision' op Disney+
Lees ook: Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'

Bron: Disney+

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel, Kat Dennings, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie