Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'

#WandaVision wordt erg goed ontvangen, maar er moeten toch altijd een paar azijnpissers zijn...

Zilko Tarici, 19-01-2021 18:08

Afgelopen vrijdag werden de eerste twee afleveringen van Marvel-serie WandaVision beschikbaar gesteld via Disney+. Maar ondanks de lovende kritieken en reacties van kijkers, waren er toch nog puntjes van negatieve kritiek.
Veel kijkers die online actief zijn, lieten weten dat ze het niet erg logisch vonden dat er in het vervolg elke week maar één aflevering wordt gedeeld door Marvel. Liever zouden zij de serie bingen.

Hoofdrolspeler Paul Bettany, die de rol van Vision speelt, had het perfecte advies voor een van deze klagers op Reddit:Geduld is een schone zaak, aldus Bettany. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

Wat staat ons te wachten?
WandaVision begon vrij onschuldig met twee jaren '50 sitcom-achtige afleveringen. Maar tegen het einde werd al subtiel gehint naar een bredere verhaallijn met een duister element. Hoe dat verder gaat, zien we vrijdag als de derde aflevering is te streamen.

Afgezien van Bettany en zijn co-ster Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Randall Park, Kat Dennings, Teyonah Parris en Kathryn Hahn.

Lees ook: Snoeiharde kritiek op nieuwe Disney+-serie 'WandaVision'

Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' staat online! Wat zeggen de recensies?

Bron: Reddit

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Disney, Marvel

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie