Netflix-hit 'Bridgerton' onthult nieuwe focus voor tweede seizoen

'Bridgerton' verlegt focus in tweede seizoen

Bridgerton doet het iets anders in het tweede seizoen en richt zich op een ander personage.

Jim Pedd, 23 januari 2021 om 13:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Bridgerton is een grote hit op Netflix. Maar het tweede seizoen gaat zich niet focussen op Daphne. Lord Anthony komt straks centraal te staan.
Netflix lanceerde Bridgerton op de eerste kerstdag en het was meteen een hit. De serie beleefde de vijfde grootste lancering ooit voor een Netflix Original. Centraal staat de aristocratische familie Bridgerton, die nogal actief op de huwelijksmarkt is.

Tweede seizoen
De serie is gebaseerd op een boekenreeks van Julia Quinn en verfilmt voor het tweede seizoen wederom een van de boeken. Waar de eerste reeks met name over Daphne en Simon ging, is dat bij het tweede seizoen anders.

Middels onderstaande brief laat Lady Whistledown, die de serie van een voiceover voorziet, weten dat "Lord Anthony Bridgerton het sociale seizoen wil domineren. Ik heb mijn pen klaar liggen om te rapporteren over al zijn romantische activiteiten."Wanneer het nieuwe seizoen te zien is, weten we nog niet. Dat zal natuurlijk zo snel mogelijk gebeuren, maar de kans is groot dat het pas eind dit jaar of zelfs later zal zijn.

Lees ook: Mooi: Netflix geeft monsterhit 'Bridgerton' tweede seizoen

Lees ook: Clips van de nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' staan overal op pornosites

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Julia Quinn

Populair nieuws