'Game of Thrones'-schrijver verbreekt een belofte aan zijn fans

Game of Thrones-schrijver breekt belofte aan fans

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin houdt zich niet aan zijn belofte.

Jim Pedd, 23 januari 2021 om 14:23

HBO werkt aan een tweede serie gebaseerd op de boeken van schrijver George R.R. Martin: The Tales of Dunk and Egg. Daarmee verbreekt Martin een belofte.
In 2017 liet HBO weten dat er vijf projecten rond Game of Thrones in de maak waren. Van eentje, The Long Night, werd een pilot opgenomen die uiteindelijk niet leidde tot een volledig seizoen. De serie House of the Dragon komt er wel. Los daarvan komt er nu mogelijk ook een Dunk & Egg-show, maar dat is in weerwil met de beloftes van Martin.

Geen serie
Martin vertelde: "We gaan geen Dunk & Egg-serie maken. Uiteindelijk wel, dat zou ik net als zovelen van jullie echt geweldig vinden. Maar ik heb pas drie boeken geschreven en gepubliceerd en er zijn er nog minstens zeven of acht of tien die ik er wil maken."

"We weten allemaal hoe langzaam ik ben, en hoe snel een televisieserie kan gaan. Ik wil niet herhalen wat met Game of Thrones zelf gebeurd is, waarbij de serie vooruit loopt op de boeken. Pas als ik alle verhalen van Dunk & Egg verteld heb, maken we er een serie van. Maar dat moment laat nog lang op zich wachten."

Waarmee Martin zich uiteindelijk dus niet houdt aan die belofte.

Bron: CB

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, Dunk and Egg, The Tales of Dunk and Egg

Populair nieuws