Deze Marvel-serie zal de nieuwe Captain America definitief onthullen

De nieuwe Captain America wordt onthuld op Disney+

The Falcon and the Winter Soldier gaat vragen beantwoorden, vanaf maart op Disney+.

Bram de Groot, 23 januari 2021 om 12:11

Een paar dagen geleden was er het bericht dat Chris Evans terug gaat keren als Captain America in het Marvel Cinematic Universe. Ondanks dat de acteur het nieuws zelf ontkende en Marvel Studios niets van zich laat horen, zal het personage sowieso voortleven.
Aan het einde van Avengers: Endgame werd het schild van Captain America nog overgedragen aan Sam Wilson/Falcon van acteur Anthony Mackie. Dit was enigszins verrassend omdat werd verondersteld dat Bucky Barnes van Sebastian Stan de grootste kanshebber zou zijn.

The Falcon and the Winter Soldier
In maart start op Disney+ de serie The Falcon and the Winter Soldier en daarin komt een derde naam op het toneel. Wyatt Russell speelt dan John Walker en hij is in de comics één van de personages die Steve Rogers opvolgt.

"Aan het einde van Endgame accepteerde Sam het schild niet per se. Misschien herinner je het, maar Sam zei tegen Steve: 'Dit voelt niet goed, want het is van jou,'" zei Mackie in The Rich Eisen Show.

Misschien helemaal geen Captain America?
"Dus de serie is een lange weg om uit te zoeken wie Captain America wordt, waar het schild zal eindigen, en of die naam terugkeert - en of iemand die naam weer zal dragen," aldus Mackie.

Vooralsnog wordt Walker gezien als een militaristische opvolger van Captain America, met mogelijk wel óf niet het echte schild van de originele superheld. In de comics heeft John Walker ook de superheldennamen U.S. Agent en Super-Patriot.

Lees ook: Wil je weten waar 'The Falcon and the Winter Soldier' echt over gaat?
Lees ook: Zien we deze jonge Avenger ook in 'The Falcon and the Winter Soldier'?

Bron: The Rich Eisen Show

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws