We leggen het einde van de derde aflevering 'WandaVision' van Disney+ uit

We leggen uit wat het einde van de derde aflevering van de Disney+-serie betekent.

Jim Pedd, 24-01-2021 12:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie WandaVision heeft zijn derde aflevering laten zien op Disney+. Het is nu wachten op nummer vier. Maar intussen kunnen we nu iets meer zeggen over het plot.
Waar we een groot deel van deze nieuwe aflevering te zien krijgen hoe Wanda Maximoff haar zwangerschap doormaakt, zijn er een paar momenten waarop duidelijk wordt dat er meer aan de hand is.

Wat gebeurt er?
Vision begint zich namelijk te realiseren dat er iets niet klopt. Op het moment dat hij dat ter sprake brengt bij Wanda, spoelt ze simpelweg de tijd terug, waardoor hij niet meer weet wat hij aan het zeggen was.

Maar dat is niet het enige moment. In de aflevering zien we ook hoe Monica 'Geraldine' Rambeau haar geheim verklapt: ze onthult tegenover Wanda dat er iets niet goed zit. Waarop ze ineens uit de realiteit van Wanda gelanceerd wordt.

We zien een leeg grasveld, waar heel snel ineens legervoertuigen, helikopters en gewapende mannen naartoe komen. Terwijl de camera verder weg beweegt, zien we een paar gebouwen staan, die lijken op barakken. Ook zien we boven in de lucht een soort krachtveld, waar Monica ook uit gegooid werd.

Daarmee lijkt het erop dat Westview inderdaad geen echt stadje is. Het is geen fysieke stad, maar eerder een projectie. Of het is een andere realiteit die zich bevindt in een bubbel buiten onze realiteit: een andere dimensie.

Lees ook: Interessant gerucht over derde aflevering 'WandaVision' op Disney+

Lees ook: Geen zorgen als je de nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' nog wat saai vindt

Lees meer over: WandaVisioN, Disney Plus, Elizabeth Olsen, Paul Bettany

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie