'Bridgerton'-actrice over een zéér ongemakkelijke intieme scène

Sommige scènes waren hoogst ongemakkelijk voor actrice Phoebe Dynevor.

Zilko Tarici, 24-01-2021 11:11

Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor liet zich tijdens een recent interview met E! Online uit over een scène die nogal ongemakkelijk was om te filmen.
De acteurs uit de serie hebben de nodige intieme scènes om te filmen, en Dynevor is betrokken bij veel van deze scènes. Veel daarvan waren natuurlijk met Simon Basset, de Duke of Hastings (Rege-Jean Page). Netflix onthulde afgelopen week dat Bridgerton een tweede reeks krijgt. En dat betekent natuurlijk ook nog meer ongemakkelijkheid op de set!

Awkwarddd
Dynevor onthulde dat sommige scènes die ze filmde met Page lang niet zo sexy waren op de set als ze op het tv-scherm lijken. Een hilarisch moment dat voortkwam uit een van deze scènes lichtte ze toe aan E! Online:

"We waren aan het filmen op een zaterdag, en ik had niet erg veel kleren aan. Het was zomer en ik en Rege waren bezig met een scène in een prachtig paleis. En in dat paleis worden ook rondleidingen gegeven in het weekend. Dus wij waren daar terwijl er een rondleiding werd gegeven. Toeristen met camera's, je kent het wel. En ik had mijn pruik op en zag eruit als het meisje uit The Ring. Ik liep schaars gekleed, met mijn bleke kop en haren naar beneden naar het toilet en liet een gezin toeristen schrikken. Die dachten dat ze een geest hadden gezien."

Bridgerton seizoen 1 is nú te streamen via Netflix.

Lees ook: Netflix-hit 'Bridgerton' onthult nieuwe focus voor tweede seizoen

Lees ook: Mooi: Netflix geeft monsterhit 'Bridgerton' tweede seizoen

Bron: E! Online

Lees meer over: Bridgerton, Phoebe Dynevor, Rege Jean Page, Netflix, Jonathan Bailey

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader