Amazon Prime Video komt weer met veel nieuwe series

Amazon Prime Video komt weer met nieuwe series

Dit voegde Amazon Prime Video allemaal nieuw toe aan zijn aanbod deze week.

Jim Pedd, 24 januari 2021 om 13:32

Het was weer een prima serieweek voor abonnees met Amazon Prime Video. We zetten al het nieuws voor je op een rij.
Laten we ons overzicht beginnen met de series waarvan een nieuwe aflevering online gezet werd, gevolgd door de series met complete seizoenen.

American Gods (S03E02): Shadow gaat naar Chicago voor een bijeenkomst van de Oude Goden voor Koliada, een oud Slavisch festival. op de Koliada ziet Wednesday zijn oudste vriend, en Salim treurt om het onverwachte einde van zijn relatie met de djinn.

The Expanse (S05E08): Amos gaat terug naar Baltimore met Clarissa. Op Luna verschuiven Avasarala's bondgenootschappen. Alleen en stuurloos wordt Naomi een stuurloos lokaas.

En verder verschenen deze series:

Animatie
Star Trek: Lower Decks (1 seizoen): STAR TREK: LOWER DECKS is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan. Deze nieuwe komische animatieserie van een half uur richt de schijnwerpers op de ondersteuningscrew die in 2380 dient op een van de minst belangrijke schepen van Starfleet: de USS Cerritos. De vaandrigs Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun verplichtingen en hun sociale leven zien bij te houden, terwijl het...

Drama
3 Caminos (1 seizoen): 3 Caminos is het levensverhaal van vijf vrienden, elk met een andere nationaliteit. Allemaal zijn ze op een bijzondere manier verbonden door El Camino, in drie specifieke momenten van hun levens. We zien hen op dat pad in het leven: het verstrijken van de tijd, hun dromen, de verhalen van koppels en vriendschappen, en hoe dat hun persoonlijkheden verandert.

Kids
Brandweerman Sam (seizoen 10): Sam en zijn vrienden zijn terug voor meer gedurfde reddingsmissies.

Polly Pocket (1 seizoen): Er is geen andere droom mogelijk dan de grootste! Polly Pocket brengt humor, avontuur en liefde naar elke aflevering.

Teletubbies (1 seizoen): De wereld van de Teletubbie's zit vol liefde en humor, terwijl ze de Home Dome en Teletubbyland verkennen.

Lees meer over: Amazon prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws