Krijgt Marvel-serie 'WandaVision' nu wel of niet een tweede seizoen?

Scenarist Jac Schaeffer over de toekomst van Vision en Scarlet Witch in het MCU.

Zilko Tarici, 24-01-2021 18:02

Jac Schaeffer, hoofdscenarist van WandaVision is nogal terughoudend over de mogelijkheid van een tweede seizoen. Het eerste seizoen begon eerder deze maand en inmiddels zijn er al drie afleveringen beschikbaar op Disney+
De serie speelt zich af na het einde van Avengers: Endgame en laat zien hoe Wanda en Vision in verschillende sitcom-settings hun leven leinde. WandaVision vormt het eerste stukje en de introductie van fase 4 van het MCU, dat uit zowel films als series bestaat.

Volgens The Hollywood Reporter wil de eerder genoemde Schaeffer niks kwijt over het tweede seizoen. Ze benoemt daarnaast dat het belangrijker is wat er op dit moment in het MCU gebeurt:

"Ik kan niks zeggen over het tweede seizoen. En dat is ook de filosofie van Marvel. Kevin Feige komt meestal uit het niets met aankondigingen over nieuwe ontwikkelingen. Het is dus ook niet mijn plek om iets over een tweede seizoen te zeggen."

Een schakel in het geheel
Schaeffer gaf echter wel aan dat het eerste seizoen als een compleet verhaal voelt. Maar dat zegt natuurlijk nog steeds niet zoveel. De Disney+ shows van Marvel, waaronder WandaVision zijn zo gemaakt dat ze elk voelen als de verfilming ven één stripreeks. En hoewel ze worden verbonden met het grotere Marvel-universum, werken ze ook afzonderlijk van elkaar. Schaeffer zei hier het volgende over:

"Het was altijd onze bedoeling om deze series als een complete stripreeks te laten aanvoelen. Het is een emotionele afronding waar ik helemaal voor ben."

Lees ook: Interessant gerucht over derde aflevering 'WandaVision' op Disney+

Lees ook: Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'

Bron: Screen Rant

Lees meer over: WandaVision, Elizabeth Olsen, Jac Schaeffer, Paul Bettany, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie