Foto van de nieuwe Bucky in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Uiterlijk Bucky in 'Falcon and the Winter Soldier'

Sebastian Stan is opnieuw te zien als Bucky Barnes in The Falcon and the Winter Soldier.

Bram de Groot, 24 januari 2021 om 19:10

Veel van het nieuws over de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier, die in maart op Disney+ verschijnt, lijkt zich te richten op Sam Wilson / Falcon van acteur Anthony Mackie, maar we zien uiteraard ook veel van die andere titelheld.
Want we krijgen natuurlijk ook voldoende actie te zien van Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan. Het krachtige personage met de metalen arm zal samen met Falcon achter de anarchistische groep met de naam Flag-Smashers aangaan.

Ruig uiterlijk Bucky Barnes
Uiteraard is de Winter Soldier al een van de ruigere personages uit het Marvel Cinematic Universe. Het is dan ook niets voor niets dat de film Captain America: The Winter Soldier wordt gezien als een van de meer volwassen films in de reeks.

Op Instagram deelde Sebastian Stan een foto in zijn nieuwe kostuum. De foto werd genomen tijdens een screentest in oktober 2019, in aanloop naar de opnames die eind die maand startten.


The Falcon and the Winter Soldier start op 19 maart 2021 op Disney+ met vermoedelijk zes afleveringen. Tot die tijd kunnen de fans zich vermaken met WandaVision.

Lees ook: Deze Marvel-serie zal de nieuwe Captain America definitief onthullen
Lees ook: Wil je weten waar 'The Falcon and the Winter Soldier' echt over gaat?

Bron: Sebastian Stan

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws