Nieuw op Netflix: Bizarre momenten in sekskelders in 'Bonding' seizoen 2

Nieuw op Netflix: Het tweede seizoen van 'Bonding'

In het tweede seizoen staan Tiff en Pete voor een bijzondere uitdaging...

Geoffrey Ketels, 26 januari 2021 om 18:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wist het eerste seizoen van Bonding jou best te overtuigen? Bekijk dan zeker vanaf morgen, woensdag 27 januari 2021 het tweede seizoen op streamingdienst Netflix!
De hoofdrollen in de serie Bonding spreken op zich reeds tot de verbeelding. Ze zijn dan ook weggelegd voor enerzijds een dominatrix en anderzijds een homoseksuele assistent. Echt waar? Echt waar!

In het tweede seizoen zullen we kunnen vaststellen hoe Tiff en Pete voor een stevige uitdaging komen te staan. Ze zijn dan ook inmiddels verbannen uit zowat elke dungeon van New York. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden wordt de vriendschap van de twee danig op de proef gesteld.

Eigen ervaringen
Opmerkelijk detail is dat de verhaallijn van de reeks (losjes) is gebaseerd op de eigen bevindingen van Rightor Doyle. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor het schrijven, maar ook voor het regisseren en produceren van de reeks. Bovendien is hij ook de showrunner en één van de uitvoerende producenten.

Vond jij het eerste seizoen van Bonding wel leuk en zou je graag te weten komen hoe het verhaal verder gaat? Dat kan dus vanaf morgen, woensdag 27 januari 2021 op Netflix!


Lees meer over: Bonding, serie, series, Netflix

Populair nieuws