Hitserie 'Lupin' eindigde seizoen 1 met een vette cliffhanger: Wanneer kan je deel 2 op Netflix gaan kijken?

Wanneer is deel 2 van 'Lupin' van Netflix te zien?

Lupin eindigde het eerste seizoen met een behoorlijk grote cliffhanger. Waar blijft deel 2?

Jim Pedd, 26 januari 2021 om 18:35

Lupin is pas net te zien op Netflix. De serie is wel al een van de populairste Originals die Netflix tot nu toe online zette. Goed nieuws dus. Maar de cliffhanger aan het einde van het eerste deel, doet je afvragen wanneer de serie verder gaat.
Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. Volgens GamesRadar zal het tweede deel "later dit jaar" te zien zijn. De bedoeling is dat het tweede deel dus in 2021 nog te zien zal zijn.

Tien afleveringen
Waarschijnlijk zal het tweede deel van Lupin niet eens zo heel lang op zich laten wachten. Er schijnen namelijk tien afleveringen tegelijk opgenomen te zijn.

Vervolgens koos Netflix ervoor om de eerste vijf alvast vrij te geven, terwijl er doorgewerkt werd aan de postproductie van het tweede deel. Dat zal dus misschien relatief snel te zien kunnen zijn op Netflix.

De serie draait om Assane Diop, die gespeeld wordt door Omar Sy. Zijn vader werd, toen hij nog een tiener was, beschuldigd van een misdrijf dat hij niet gepleegd had. 25 jaar later gebruikt Assane de lessen die hij leerde uit de Franse boekenreeks rond Arsène Lupin, om zijn vader te wreken.

Lees ook: Bejubelde 'Lupin'-acteur Omar Sy had eigenlijk geen keuze om deze rol naast zich neer te leggen

Lees ook: Netflix boekt monstersucces met de serie 'Lupin'

Bron: GamesRadar

Lees meer over: Lupin, Netflix, omar Sy

Populair nieuws