'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler voor laatste seizoen

'Dexter' vindt nieuwe hoofdrolspeler

De serie Dexter keert volgend jaar ergens terug en is nu al mensen aan het casten.

Jim Pedd, 27 januari 2021 om 11:11

Na het behoorlijk tegenvallende einde van Dexter in 2013, wordt er nu gewerkt aan een volledig nieuw seizoen. Dat moet fans alsnog tevreden stellen.
Vandaag horen we via The Hollywood Reporter dat acteur Michael Cyril Creighton gecast is in de serie. Hij zal naar verluidt in zeven afleveringen van de tien te zien zijn in de revival.

Deze rol
Creighton speelt volgens THR de rol van Fred Jr., de eigenaar van Fred's Fish & Game, een winkel die hij van zijn vader orf. Fred Jr. groeide op in het stadje Iron Lake en is een bekend figuur daar, "of hij nou aan het linedancen is in de lokale kroeg of in het koor zingt." Hij is verder getrouwd met Brian, de pastoor van de kleine kerk in de stad.

In de revival woont Dexter in het fictieve Iron Lake, New York. Dat is ver van zijn eerdere thuis in Miami, waar hij als bloedpatroonanalist werkte voor de Miami Metro Police Department.

Het precieze verhaal is nog niet bekend, al weten we dat Clancy Brown de rol van Kurt Caldwell speelt, de onofficiƫle burgemeester van Iron Lake en de voornaamste slechterik. Wanneer het seizoen te zien is weten we nog niet.

Lees ook: Hoofdrolspeler Michael C. Hall: "Dit is het beste moment voor een nieuw seizoen van Dexter"

Lees ook: Nieuw seizoen van je favoriete seriemoordenaar 'Dexter' vindt meerdere nieuwe castleden

Bron: THR

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael Cyril Creighton, Michael C Hall, Clancy Brown

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws