Netflix zou 'Hannibal' zomaar terug kunnen brengen

Netflix zou 'Hannibal' zomaar terug kunnen brengen

Hannibal-fans kunnen mogelijk uitkijken naar heel goed nieuws vanuit Netflix.

Jim Pedd, 30 januari 2021 om 14:13

Dat Hannibal in de Verenigde Staten op Netflix staat, heeft het project weer onder de aandacht gebracht. Mogelijk is er nu weer interesse voor een vierde seizoen."
De serie stopte helaas al na zijn derde seizoen. Sindsdien spreken cast en crew regelmatig over de mogelijkheid om een vierde reeks te maken. Mogelijk kan daar in de toekomst iets mee gebeuren.

Weer interesse
Acteur Mads Mikkelsen sprak met de Happy Sad Confused podcast. Hij zei dat sinds Hannibal "een nieuw thuis gevonden heeft bij Netflix, de gesprekken weer op gang zijn gekomen. Ik denk niet dat er een castlid bestaat dat zal zeggen: 'Nee, bedankt.' We hebben er allemaal enorm van genoten."

Mogelijk dat er dus iets gaat komen van dat langverwachte en gehoopte vierde seizoen. Voor Mikkelsen is er in elk geval het gevoel dat het verhaal van Hannibal wel goed is afgerond.

"Creatieve showrunners moeten altijd een manier hebben om het seizoen te laten eindigen, omdat niemand weet of er nog een komt. Dus er was altijd dat gevoel van: 'Nou, dat was het'."

Lees ook: Gaat 'Hannibal' seizoen 4 er dan toch komen?

Lees ook: 'Hannibal' door eerste seizoen verpest

Bron: HSC

Lees meer over: Hannibal, Mads Mikkelsen, Netflix

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws