search

Ons nieuws van zaterdag 30 januari 2021

Tweede seizoen van Spaanse successerie 'Hache' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen van Spaanse successerie 'Hache' binnenkort op Netflix

Ook de vijfde Spaanse original van Netflix weet tot dusver zeker te overtuigen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix en Spaanse series... het is en blijft een succesvolle combinatie. Eén van die Spaanse series luistert naar de naam Hache. Het tweede seizoen van deze reeks is binnenkort op de streamingdienst te bekijken.

Het tweede seizoen van Hache maakt meteen duidelijk dat de hoofdrolspelers de mogelijkheid krijgen om een jaar na afloop van het eerste seizoen een heroïne-productielab op te starten. Echter krijgen ze al snel af te rekenen met enkele vervelende problemen. Het gaat hierbij niet alleen om onbetrouwbare medewerkers, maar ook om een moeizame relatie onderling.

Vijfde Spaanse original
Het team dat werd verzameld voor Hache is natuurlijk niet van het minste. Zo wordt het script geschreven door Veronica Fernandez. Zij was eerder ook al verantwoordelijk voor Velvet Collection. De regie komt voor de rekening van Jorge Torregrossa.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze serie, maar ben je wel een fan van series zoals bijvoorbeeld Velvet en Las Chicas del Cable? Dan zal wellicht ook deze reeks je weten te overtuigen.

Heb jij het eerste seizoen wel al gezien en kijk je al uit naar het vervolg? Deze kan worden bekeken op Netflix vanaf 5 februari 2021!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 nieuwe series op Netflix die nu of binnenkort te zien zijn
Series / Featured

3 nieuwe series op Netflix die nu of binnenkort te zien zijn

Netflix blijft strooien met nieuwe series. Check hieronder drie tips van een drie nieuwe titels.

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt, nu of binnenkort. Gewoon eens proberen (straks)?

Fate: The Winx Saga | Nu al te zien

Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke. Het eerste seizoen staat sinds kort online met zes afleveringen.



Firefly Lane | Vanaf 3 februari

Tully en Kate ontmoeten elkaar als jonge meisjes op Firefly Lane en worden onafscheidelijke beste vrienden en zijn dat 30 jaar lang, met de nodige ups en downs. Met in de hoofdrollen Katherine Heigl en Sarah Chalke en gebaseerd op de bestseller van Kristin Hannah, kun je Firefly Lane op 3 februari zien op Netflix.



The Crew | Vanaf 15 februari

In The Crew speelt Kevin James de crewchef voor een NASCAR-team. Wanneer de eigenaar afscheid neemt en het team doorgeeft aan zijn dochter, moet James zichzelf en zijn bemanning beschermen tegen haar pogingen om het team te moderniseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle remmen los in trailer voor 'WandaVision' aflevering 5 en verder
Series / Trailer

Alle remmen los in trailer voor 'WandaVision' aflevering 5 en verder

WandaVision van zwart wit komedie naar actiespektakel in nieuwe beelden.

Niet iedereen is echt te spreken over de start van de Marvel-serie WandaVision die eerder deze maand aftrapte met twee sitcom-afleveringen in zwart-wit. De derde en zeker de vierde aflevering begonnen daar al verandering in aan te brengen.

Het lijkt er verdacht veel op dat vanaf aflevering vijf de werelden binnen en buiten de bubbel van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen elkaar echt gaan ontmoeten. Dit blijkt wel uit de gave nieuwe promo voor de aankomende afleveringen.

Gave beelden uit WandaVision
Schrik niet als je onderstaande beelden gaat kijken. Alle remmen gaan namelijk ook al in deze beelden los. We zien onder meer dat Vision van Paul Bettany meer en meer achter de waarheid gaat komen. Maar welke impact heeft dat op het personage dat nog in Infinity War werd gedood door Thanos?



De vijfde aflevering staat gepland voor vrijdag 6 maart en daarna verschijnen waarschijnlijk nog vier afleveringen. Vervolgens gaan we door met The Flacon and the Winter Soldier, ook twee personages uit de eerdere films in het Marvel Cinematic Universe.

Lees ook: Bedenker 'WandaVision' van Disney+ reageert op de felle kritiek
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft 'Too Hot To Handle' tweede en derde seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft 'Too Hot To Handle' tweede en derde seizoen

Het is tot dusver één van de populairste realityshows op streamingdienst Netflix...

Goed nieuws voor fans van de realityshow Too Hot To Handle. Streamingdienst Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid zowel een tweede als een derde seizoen komt!

Toen de nieuwe realityshow Too Hot To Handle werd voorgesteld bleken heel wat Netflix-abonnees behoorlijk sceptisch te zijn. Toch groeide de serie uit tot één van de populairste realityshows op Netflix. Het vertrouwen in de reeks is zo groot dat de streamingdienst nu in één klap twee vervolgen heeft aangekondigd.

In de serie is het voor de deelnemers mogelijk om een bedrag van zomaar even 100.000 dollar te verdienen. Dit komt op dit ogenblik overeen met een prijs van zo'n 82.600 euro. Er zit echter een addertje onder het gras. Voor elke seksuele handeling die ze uitvoeren gaat er namelijk een (flink) bedrag van de eindprijs af.

Mexico
Voor het eerste seizoen van Too Hot To Handle werd er voor gekozen om singles vanuit verschillende landen over te vliegen naar Mexico. Daar kwamen ze terecht in een prachtige villa waar ze samen werden gezet met allemaal andere, zeer aantrekkelijke vrijgezellen. Vier weken lang moesten ze proberen om hun seksuele driften binnen de perken te houden, iets waar lang niet iedereen uiteindelijk in slaagde...

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. De kans is echter ongelofelijk groot dat dit nog ergens dit jaar zal zijn. De opnames er van zouden in ieder geval reeds begonnen zijn.

Lees ook: Francesca Farago (Too Hot to Handle) toont rondingen op Insta-foto
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Virgin River' alternatief 'Firefly Lane' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

'Virgin River' alternatief 'Firefly Lane' binnenkort op Netflix

De serie wordt nu al aangekondigd als een mogelijk alternatief in afwachting van het nieuwe seizoen van 'Virgin River'...

Netflix-abonnees die wel houden van een romantische serie op zijn tijd worden binnenkort op hun wenken bediend. Er wordt immers erg veel verwacht van de aankomende reeks Firefly Lane.

De gloednieuwe romantische serie Firefly Lane die op streamingdienst Netflix zal verschijnen is gebaseerd op het boek van Kristin Hannah. In de reeks worden de hoofdrollen vertolkt door Beau Garrett en Sarah Chalke.

Deze nieuwe serie vertelt het verhaal van Tully en Kate, twee dames die reeds onafscheidelijk zijn van tijdens hun schooltijd. Ondertussen zijn ze al 30 jaar hartsvriendinnen en hebben ze dan ook heel wat lief en leed gedeeld.

Ook tweede seizoen nu al een zekerheid?
Het verhaal van het eerste seizoen zal dus gebaseerd zijn op het eerste boek van Kristin Hannah genaamd Firefly Lane. Er verscheen echter ook een tweede boek onder de naam Fly Away. De kans is hierdoor ongelofelijk groot dat er ook met zekerheid nog een tweede seizoen zal verschijnen van de reeks.

Kan jij al niet meer wachten om met deze nieuwe serie aan de slag te gaan? Dat hoeft eigenlijk ook niet. Ze verschijnt namelijk reeds op 3 februari 2021 op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ serie 'Tehran' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Apple TV+ serie 'Tehran' krijgt tweede seizoen

'Tehran' is de eerste Apple TV+ original die niet afkomstig is uit een Engelstalig land...

Goed nieuws voor fans van de Apple TV+ serie Tehran. Apple heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een vervolg krijgt.

Op moment van schrijven is Tehran reeds ongeveer vier maanden te bekijken op Apple TV+. In het aanbod van Apple TV+ is deze reeks eigenlijk een beetje een vreemd eend in de bijt. Dit onder meer als gevolg van het feit dat ze volledig in Israël is gemaakt. Voor het merendeel van de andere series uit het aanbod van Apple TV+ geldt uiteraard dat ze in de Verenigde Staten zijn gemaakt.

In eerste instantie verscheen de reeks exclusief op de Israëlische televisie, meer bepaald op de zender Kan 11. Vervolgens werd ze exclusief toegevoegd aan het aanbod van Apple TV+ waar het sinds haar lancering kan rekenen op een meer dan degelijke populariteit.

Geheime dienst
Tehran vertelt het verhaal van Tamar Rabinyan. Zij is geheime agente van de Mossad, de Israëlische geheime dienst. Tijdens haar eerste undercover missie dient ze als hacker een gevaarlijke opdracht uit te voeren in de Iraanse hoofdstad Tehran. Dit is de stad waar ze ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Voor fans van de serie is er nu dus goed nieuws. Er komt immers met zekerheid nog een tweede seizoen aan. Wanneer deze precies zal verschijnen op Apple TV+ is evenwel op dit moment nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor Rick Grimes-fans: 'The Walking Dead'-film komt er snel aan
Series / Nieuws

Goed nieuws voor Rick Grimes-fans: 'The Walking Dead'-film komt er snel aan

The Walking Dead gaat dan eindelijk echt beginnen met de opnames van zijn eerste film.

Eindelijk komt er wat schot in de The Walking Dead-films rond Rick Grimes. Acteur Andrew Lincoln laat weten dat de opnames bijna van start gaan.

Het is de bedoeling om in de lente te beginnen. Dat waar de film in de loop van vorige zomer eigenlijk opgenomen had moeten worden, maar uitgesteld werd vanwege de coronamaatregelen.

Deze lente
"Met alle goede bedoelingen, en als het kan, en ik mijn land ook mag verlaten, is het mijn intentie om in de lente of de zomer naar de Verenigde Staten te reizen," vertelde Lincoln in een interview.

Zodra dat dan het geval is, is het de bedoeling om zo snel mogelijk de film te maken, zodat deze in 2022 in de bioscoop kan draaien.

Scott Gimple, baas van de hele franchise, vertelde recent nog over het lange wachten: "Ik begrijp dat mensen staan te popelen. Maar dit is geen grap. We maken een aflevering voor televisie in acht dagen tijd. Films zijn echt andere kost. Maar het wordt buitengewoon."

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt Maggie terug in nieuwe promo

Lees ook: Brengt 'The Walking Dead' eindelijk antwoorden over verdwijning Rick Grimes?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix zou 'Hannibal' zomaar terug kunnen brengen
Series / Nieuws

Netflix zou 'Hannibal' zomaar terug kunnen brengen

Hannibal-fans kunnen mogelijk uitkijken naar heel goed nieuws vanuit Netflix.

Dat Hannibal in de Verenigde Staten op Netflix staat, heeft het project weer onder de aandacht gebracht. Mogelijk is er nu weer interesse voor een vierde seizoen."

De serie stopte helaas al na zijn derde seizoen. Sindsdien spreken cast en crew regelmatig over de mogelijkheid om een vierde reeks te maken. Mogelijk kan daar in de toekomst iets mee gebeuren.

Weer interesse
Acteur Mads Mikkelsen sprak met de Happy Sad Confused podcast. Hij zei dat sinds Hannibal "een nieuw thuis gevonden heeft bij Netflix, de gesprekken weer op gang zijn gekomen. Ik denk niet dat er een castlid bestaat dat zal zeggen: 'Nee, bedankt.' We hebben er allemaal enorm van genoten."

Mogelijk dat er dus iets gaat komen van dat langverwachte en gehoopte vierde seizoen. Voor Mikkelsen is er in elk geval het gevoel dat het verhaal van Hannibal wel goed is afgerond.

"Creatieve showrunners moeten altijd een manier hebben om het seizoen te laten eindigen, omdat niemand weet of er nog een komt. Dus er was altijd dat gevoel van: 'Nou, dat was het'."

Lees ook: Gaat 'Hannibal' seizoen 4 er dan toch komen?

Lees ook: 'Hannibal' door eerste seizoen verpest
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster voor het eerst over compleet mislukte pilot
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster voor het eerst over compleet mislukte pilot

Voor het eerst vertelt Tamzin Merchant over de mislukte pilot van Game of Thrones.

De serie Game of Thrones kende niet de meest soepele productiestart. Actrice Tamzin Merchant was bijvoorbeeld oorspronkelijk gecast als Daenerys Targaryen.

Maar na de mislukte pilot, eindigde het project al. Volgens Merchant had ze het gevoel dat haar paard meer interesse in het project had. Ze miste het enthousiasme dat haar opvolger, Emilia Clarke, had voor de rol en kon dus niets met het hele project.

Luisteren naar je gevoel
"De opnames van die pilot waren een geweldige les," begon Merchant. "Voor mij was het echt een bevestiging dat ik naar mijn gevoel moest luisteren. Ik probeerde het al tijdens dat hele proces, tijdens de contractgesprekken. Maar een aantal heel overtuigende mensen wisten mij terug te doen krabbelen Ik voelde mijzelf naakt en band in Marokko en reed daar op een paard dat er duidelijk meer van genoot dan ikzelf."

Het was dus een belangrijke les. "Als ik een verhaal moet vertellen waar ik zelf niet blij van word, moet ik het niet doen, omdat andere mensen zeggen dat het goed voor mij is."

De actrice zat trouwens vol lof voor Emilia Clarke, die de rol echt eigen maakte en er veel mee kon doen uiteindelijk.

Lees ook: Derde 'Game of Thrones'-vervolg wordt een gewelddadige animatieserie voor volwassenen

Lees ook: 'Game of Thrones' opvolger 'Dunk & Egg' is niet zonder risico voor HBO
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bedenker 'WandaVision' van Disney+ reageert op de felle kritiek
Series / Nieuws

Bedenker 'WandaVision' van Disney+ reageert op de felle kritiek

Jac Schaeffer van de serie WandaVision reageert dan eindelijk op de felle kritiek.

Bedenker Jac Schaeffer van WandaVision reageerde op de kritiek die de serie krijgt. Heel wat mensen vinden dat het tempo veel te laag ligt.

Daar komt verandering in. Ook critici zullen "tevreden zijn" op het moment dat de serie meer "wordt waar traditionele Marvel-fans van houden." Hij begrijpt ook wel waarom niet iedereen het begrijpt.

Grote zorgen
"Ik begrijp het wel. Ik maakte mij daar ook zorgen over. Vooral omdat Marvel-fans natuurlijk verschijnen met een bepaalde verwachting en we die nogal op z'n kop zetten," aldus Schaeffer tegenover Digital Spy.

"Maar ik denk dat iedereen die in de serie investeert, uiteindelijk tevreden zal zijn. De serie gaat wel de kant op van waar de traditioneel Marvel-fan van houdt."

Dat betekent dat het sitcom-element waar nu zoveel om te doen is, uiteindelijk zal stoppen. Tegelijk zijn er nog vijf afleveringen te gaan, dus hebben we wel nog wat decennia aan sitcoms te verwerken de komende weken.

Lees ook: 'WandaVision' van Disney+ gaat binnekort meer over dit personage onthullen

Lees ook: Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Falcon and the Winter Soldier' gaat iets heel zwaars doen
Series / Nieuws

'Falcon and the Winter Soldier' gaat iets heel zwaars doen

De serie gaat een zwaar onderwerp bekijken, zoals het misschien wel hoort bij Marvel.

Falcon and the Winter Soldier is de volgende Marvel-serie die op Disney+ gaat verschijnen. De serie gaat een aantal thema's tackelen waar Marvel nog niet aan toe is gekomen.

Volgens componist Henry Jackman zal de serie kijken naar bepaald geen triviale onderwerpen. Integendeel: centraal komen onderwerpen te staan die uiterst gedurfd zijn.

Wie draagt het schild?
"In deze serie draait het om een bepaald niet triviaal en enorm serieus issue, dat belangrijker dan ooit is. Namelijk wat het betekent om dat schild te hebben en wat voor persoon het schild uiteindelijk vast moet hebben, met de geschiedenis van dit land in het achterhoofd. Hoe is het dus voor Afrikaans-Amerikanen om Captain America te zijn?" vertelde Jackman.

De zes uur durende serie kijkt concreet naar de opvolging van Captain America. Die zal waarschijnlijk liggen bij Falcon, aangezien hij het schild kreeg aan het einde van de film Avengers: Endgame.

Dat belooft dus een serieus thema voor deze Disney-serie, die op 19 maart van start gaat.

Lees ook: Foto van de nieuwe Bucky in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Lees ook: Deze Marvel-serie zal de nieuwe Captain America definitief onthullen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze serie nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze serie nieuw toe afgelopen week

Disney+ is nog altijd niet heel druk, maar bijna krijgen we Star en komt er verandering in.

Het was uiterst rustig op Disney+ deze week. Er verscheen slechts één nieuwe serie. Althans, een nieuwe aflevering van een serie: WandaVision.

Daarmee is het aantal nieuwe toevoegingen deze week dus weer behoorlijk beperkt. Een beeld dat we natuurlijk vaker hebben gezien bij Disney+ de afgelopen maanden.

Bijna voorbij
Gelukkig komt bijna Star naar Disney+. Dan is er ruimte voor content die duidelijk voor volwassenen gemarket is. Het gaat om films en series van onder meer 20th Century Studios (voorheen 20th Century Fox) en dat betekent dat er tientallen nieuwe films en series online komen.

Tegelijk moet het Original-aanbod nog meer op gang komen. Deze week verscheen de vierde aflevering van Marvel-serie WandaVision.

Deze heeft geen synopsis gekregen van Disney+, maar wel al een titel We onderbreken dit programma. De aflevering duurt 35 minuten, maar als je er de aftiteling van af trekt, een stuk minder (eerder rond de 25).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.