Gaat 'Hannibal' seizoen 4 er dan toch komen?

Nog steeds goede hoop voor 'Hannibal' seizoen 4

De vraag is nu wanneer we eindelijk echt uitsluitsel krijgen over een splinternieuw seizoen.

Zilko Tarici, 26 november 2020 om 11:06

Het idee van een tv-serie over Hannibal Lecter leek ooit belachelijk, maar Bryan Fuller bewees het tegendeel met zijn stijlvolle serie Hannibal. De serie vergaarde al snel een vaste schare fans, die niet kan wachten op een vierde seizoen.
Lees ook: 'Hannibal' door eerste seizoen verpest

De serie, waarin Hugh Dancy en Mads Mikkelsen de hoofdrollen spelen, werd in 2015 na drie seizoenen beƫindigd. Fans hopen sindsdien dat iemand de serie een nieuwe kans zal geven. Ook de cast en crew van de serie hebben door de jaren heen meermaals laten weten maar wat graag nieuwe afleveringen te willen maken. Mikkelsen liet nu tijdens een interview met IndieWire weten dat hij nog steeds goede hoop heeft dat er een nieuw seizoen komt:

"Ik denk niet dat het een geheim is dat we graag het verhaal van Silence of the Lambs opnieuw willen verkennen als we de kans krijgen. Dat is altijd een obstakel geweest, omdat de makers de rechten van het boek niet in bezit hadden. Dat is echter wel het beroemdste verhaal waar Hannibal bij betrokken is, dus het zou fantastisch zijn als we het in een nieuw jasje kunnen steken. We denken erover om het geslacht van bepaalde personages te wisselen. En we moeten natuurlijk iemand vinden om Buffalo Bill. Dat wordt nog een hele opgave.

Buffalo Bill returns
Ted Levine speelde de rol van Buffalo Bill in The Silence of the Lambs, maar wie zou Mikkelsen willen zien als Bill in een nieuw seizoen van Hannibal? Aldus Mikkelsen:

"We hebben Michael Pitt al gezien als Mason Verger en dat was fantastisch. Als hij Mason niet had gespeeld, dan had ik hem dolgraag als Buffalo Bill gezien."

Lees ook: Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?

Bron: IndieWire

Lees meer over: Mads Mikkelsen, Hannibal, Michael Pitt, Netflix, The Silence of the Lambs, Thomas Harris, Hugh Dancy

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws