Alle remmen los in trailer voor 'WandaVision' aflevering 5 en verder

WandaVision van zwart wit komedie naar actiespektakel in nieuwe beelden.

Bram de Groot, 30-01-2021 17:43

Niet iedereen is echt te spreken over de start van de Marvel-serie WandaVision die eerder deze maand aftrapte met twee sitcom-afleveringen in zwart-wit. De derde en zeker de vierde aflevering begonnen daar al verandering in aan te brengen.
Het lijkt er verdacht veel op dat vanaf aflevering vijf de werelden binnen en buiten de bubbel van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen elkaar echt gaan ontmoeten. Dit blijkt wel uit de gave nieuwe promo voor de aankomende afleveringen.

Gave beelden uit WandaVision
Schrik niet als je onderstaande beelden gaat kijken. Alle remmen gaan namelijk ook al in deze beelden los. We zien onder meer dat Vision van Paul Bettany meer en meer achter de waarheid gaat komen. Maar welke impact heeft dat op het personage dat nog in Infinity War werd gedood door Thanos?


De vijfde aflevering staat gepland voor vrijdag 6 maart en daarna verschijnen waarschijnlijk nog vier afleveringen. Vervolgens gaan we door met The Flacon and the Winter Soldier, ook twee personages uit de eerdere films in het Marvel Cinematic Universe.

Lees ook: Bedenker 'WandaVision' van Disney+ reageert op de felle kritiek

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel, Kat Dennings, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie