search
Netflix geeft 'Too Hot To Handle' tweede en derde seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft 'Too Hot To Handle' tweede en derde seizoen

Het is tot dusver één van de populairste realityshows op streamingdienst Netflix...

Goed nieuws voor fans van de realityshow Too Hot To Handle. Streamingdienst Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid zowel een tweede als een derde seizoen komt!

Toen de nieuwe realityshow Too Hot To Handle werd voorgesteld bleken heel wat Netflix-abonnees behoorlijk sceptisch te zijn. Toch groeide de serie uit tot één van de populairste realityshows op Netflix. Het vertrouwen in de reeks is zo groot dat de streamingdienst nu in één klap twee vervolgen heeft aangekondigd.

In de serie is het voor de deelnemers mogelijk om een bedrag van zomaar even 100.000 dollar te verdienen. Dit komt op dit ogenblik overeen met een prijs van zo'n 82.600 euro. Er zit echter een addertje onder het gras. Voor elke seksuele handeling die ze uitvoeren gaat er namelijk een (flink) bedrag van de eindprijs af.

Mexico
Voor het eerste seizoen van Too Hot To Handle werd er voor gekozen om singles vanuit verschillende landen over te vliegen naar Mexico. Daar kwamen ze terecht in een prachtige villa waar ze samen werden gezet met allemaal andere, zeer aantrekkelijke vrijgezellen. Vier weken lang moesten ze proberen om hun seksuele driften binnen de perken te houden, iets waar lang niet iedereen uiteindelijk in slaagde...

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. De kans is echter ongelofelijk groot dat dit nog ergens dit jaar zal zijn. De opnames er van zouden in ieder geval reeds begonnen zijn.

Lees ook: Francesca Farago (Too Hot to Handle) toont rondingen op Insta-foto

Aanbevolen artikelen