search
Tweede seizoen van Spaanse successerie 'Hache' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen van Spaanse successerie 'Hache' binnenkort op Netflix

Ook de vijfde Spaanse original van Netflix weet tot dusver zeker te overtuigen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix en Spaanse series... het is en blijft een succesvolle combinatie. Eén van die Spaanse series luistert naar de naam Hache. Het tweede seizoen van deze reeks is binnenkort op de streamingdienst te bekijken.

Het tweede seizoen van Hache maakt meteen duidelijk dat de hoofdrolspelers de mogelijkheid krijgen om een jaar na afloop van het eerste seizoen een heroïne-productielab op te starten. Echter krijgen ze al snel af te rekenen met enkele vervelende problemen. Het gaat hierbij niet alleen om onbetrouwbare medewerkers, maar ook om een moeizame relatie onderling.

Vijfde Spaanse original
Het team dat werd verzameld voor Hache is natuurlijk niet van het minste. Zo wordt het script geschreven door Veronica Fernandez. Zij was eerder ook al verantwoordelijk voor Velvet Collection. De regie komt voor de rekening van Jorge Torregrossa.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze serie, maar ben je wel een fan van series zoals bijvoorbeeld Velvet en Las Chicas del Cable? Dan zal wellicht ook deze reeks je weten te overtuigen.

Heb jij het eerste seizoen wel al gezien en kijk je al uit naar het vervolg? Deze kan worden bekeken op Netflix vanaf 5 februari 2021!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen