Eerste volledige trailer 'Halo: Nightfall'!

Eerste volledige trailer 'Halo: Nightfall'!

Ridley Scott produceerde het ambitieuze webproject.

Zilko Tarici, 23 oktober 2014 14:33


Xbox Entertainment heeft de eerste trailer van webproject Halo: Nightfall vrijgegeven. Je kunt de spectaculaire beelden hierboven bekijken.

Mike Colter (The Good Wife, The Following) speelt in de serie de rol van Jameson Locke, een supersoldaat die een rijzende ster is binnen de rangen van het Spartan-leger en geplaagd wordt door de militair-industriële praktijken waarmee hij te maken heeft. De webfilm speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Halo 4 en het nog te verschijnen Halo 5: Guardians, waarin Locke een centrale rol zal spelen.

Tv-regisseur Sergio Mimica-Gezzan zal de webfilm regisseren en Prison Break-bedenker Paul Scheuring zorgt voor het script. Ridley Scott en David Zucker zijn uitvoerende producenten van het project, dat live-action zal zijn en zich qua omvang kan meten met Machinima's webserie Halo 4: Forward Unto Dawn. De digitale film moet voor het einde van het jaar nog verschijnen en zal een toevoeging zijn aan de live-action serie die Steven Spielberg produceert voor Xbox One.

Bron: Xbox

Lees meer over: mike colter, ridley scott, halo, steven spielberg, the good wife

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws