Ongelofelijke video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt

Video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt

Rosario Dawson laat zien hoeveel tijd het kost om haar om te toveren tot Ahsoka Tano.

Jim Pedd, 31 januari 2021 om 15:17

Het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian eindigde vorige maand. Snel daarna kwam Disney samen met Lucasfilm met een hele rits aankondigingen.
Zo kwam er een nieuwe serie rond het personage Ahsoka Tano, waarin actrice Rosario Dawson weer de rol speelt. De actrice laat nu zien hoeveel werk het is om in kostuum te komen en helemaal te zien te kunnen zijn als Ahsoka.

Ahsoka Tano
Op Twitter plaatste Rosario Dawson een video vanaf de make-up stoel, waarin we te zien krijgen hoeveel tijd en energie er gaat zitten om haar volledig de look van Ahsoka te geven. het is een video waarin snel doorgespoeld wordt, maar die alsnog een halve minuut duurt.Er is nog niets bekend over het verhaal van de serie over Ahsoka Tano. De kans is groot dat we te zien krijgen hoe het personage achter Grand Admiral Thrawn aan zit.

In het tweede seizoen van The Mandalorian ontmoetten we het personage en hoorden we namelijk al dat ze op zoek was naar Thrawn, een schurk die nauw samenwerkte met Palpatine. Dat belooft dus wat!

Lees ook: Einde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 was voor iedereen een enorme verassing

Lees ook: Toch goed nieuws over 'The Mandalorian' seizoen 3

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Ahsoka Tano, Disney Plus, Rosario Dawson

Populair nieuws