'Star Wars: Andor'-acteur heldert verwarrende verhalen op

'Star Wars: Andor'-acteur heldert verwarring op

Star Wars: Andor brengt Alan Tudyk voorlopig niet terug, maar het kan dus wel.

Jim Pedd, 31 januari 2021 om 14:11

Acteur Alan Tudyk is niet te zien in Star Wars: Andor. De acteur speelde de rol van K-2SO in de film Rogue One, maar zal dus niet in het eerste seizoen te zien zijn als de robot.
Fans speculeerden daarna natuurlijk meteen dat de acteur helemaal niet in de serie te zien zou zijn. Om die verhalen enigszins uit de lucht te halen, licht de acteur toe hoe het zit.

Ooit wel
"Ik zal op een zeker moment wel te zien zijn," aldus Tudyk. "Ik was erbij toen de serie formeel aangekondigd werd bij D23 en op dat punt was het verhaal nog niet vastgesteld. Dus nu het wel helemaal vastgelegd is, weet ik dat ik er nu niet in zit."

De acteur zal wel op een later moment te zien zijn als K-2SO, mogelijk in een toekomstig seizoen. "Hij keert echt wel terug, en ik kijk al uit naar dat moment," ging Tudyk verder.

De serie is het oorsprongsverhaal van hoe Cassian Andor uiteindelijk actief werd als Rebel en het op ging nemen tegen het Keizerrijk. We kennen zijn einde natuurlijk al dankzij de film Rogue One, maar niet zijn begin.

Lees ook: 'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug

Lees ook: De Star Wars-serie 'Andor' geeft diepere betekenis aan de opoffering in 'Rogue One'

Bron: ET

Lees meer over: Star Wars Andor, Alan Tudyk, K2SO, Rogue One

Populair nieuws