Sarah Jessica Parker komt met opvallend nieuws over nieuwe 'Sex and the City'

Opvallend nieuws over nieuwe 'Sex and the City'

In de nieuwe serie zal Sarah Jessica Parker terug haar rol opnemen als Carrie...

Geoffrey Ketels, 31 januari 2021 om 17:50

Actrice Sarah Jessica Parker heeft nieuws bekend gemaakt over de aankomende serie And Just Like That. Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat de Coronacrisis in New York een niet onbelangrijke rol gaat vertegenwoordigen in de reeks.
Parker heeft aangegeven dat de nieuwe serie het leven toont van Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes als vijftigplussers in de Amerikaanse metropool New York. De actrice heeft aangegeven dat het daarbij vooral gaat om het leven zoals we deze op vandaag kennen. Daar maakt het Coronavirus uiteraard ook deel van uit.

"De serie speelt zich af in New York. Deze stad behoort tot de zwaarst getroffen delen van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Corona er in wordt opgenomen."

Geen verdere details
Bovenstaande informatie is één van de weinige details die we tot dusver weten over de nieuwe reeks. Ook Parker zelf heeft aangegeven verder nog zo goed als volledig in het duister te tasten over het script.

Wat we ondertussen wel weten is dat er in totaal 10 afleveringen zullen verschijnen van telkens 30 minuten. Wanneer And Just Like That te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: And Just Like That, serie, series, Sex and the City, Sarah Jessica Parker

Populair nieuws