'Agents of SHIELD' klaar voor een revival op Disney+?

Agents of SHIELD klaar voor een revival op Disney+

Het gerucht gaat dat Disney nu al denkt om Agents of SHIELD terug te brengen.

Jim Pedd, 31 januari 2021 om 19:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na zeven seizoenen en 136 afleveringen kwam de serie Agents of SHIELD tot een einde. De serie speelt zich niet af in de realiteit van het Marvel Cinematic Universe, omdat Marvel-baas Kevin Feige dat niet wilde.
De serie heeft een belangrijke rol voor Clark Gregg, die daarin terugkeerde als Agent Phil Coulson. Naast hem maakten heel wat verschillende acteurs al een oversteek naar de serie, waaronder Samuel L. Jackson als Nick Fury en Jaimie Alexander als Lady Sif.

Een revival op Disney+?
De serie eindigde vrij opmerkelijk, met een seizoen dat de boel in een andere realiteit plaatst. Maar nu gaat het gerucht dat de personages allemaal zomaar eens terug zouden kunnen keren in een nieuwe seizoen.

Mikey Sutton claimt op zijn eigen website in elk geval dat er gedacht wordt over een revival op Disney+. Dat terwijl de serie afgelopen augustus pas zijn seriefinale online zette.

Het is voorlopig de vraag of dit gaat gebeuren, maar interessant klinkt het natuurlijk wel. Voorlopig zit de serie echter niet tussen de bekendgemaakte plannen van Disney+ en Marvel Studios.

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.'-ster Chloe Bennet heeft het coronavirus

Lees ook: Het lijkt erop dat 'Agents of S.H.I.E.L.D.' terugkeert

Bron: Geekosity

Lees meer over: Agents of SHield, Disney Plus, marvel, MCU

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws