'Star Trek: Discovery' krijgt een heel nieuw type schurk

Star Trek: Discovery krijgt een heel nieuwe schurk

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery heeft geen gewone slechterik lijkt het nu.

Jim Pedd, 1 februari 2021 om 11:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu het derde seizoen helemaal uitgezonden is, willen we natuurlijk alleen nog vooruit kijken naar het volgende seizoen van Star Trek: Discovery. Dat lijkt een unieke schurk met zich mee te brengen.
We horen namelijk via een van de showrunners, Michelle Paradise, dat er misschien iets heel nieuws komt. "We verkennen in het vierde seizoen de wetenschap op een heel andere manier," aldus Paradise tegenover Deadline.

Andere schurk
"Er zijn heel wat verschillende soorten slechteriken geweest in Star Trek. Maar wat gebeurt er als de schurk geen levend, ademend wezen is, maar iets anders? Hoe los je dat probleem op?" ging Paradise verder.

Daarmee lijkt het erop dat de serie het op een heel andere manier gaat aanpakken met zijn vierde seizoen. Daarin volgen we Captain Michael Burnham op nieuwe missies naar vreemde werelden, die ze uitvoert voor de Federation.

Wel blijft het allemaal heel optimistisch: "De Federation komt weer bij elkaar, maar is nog niet helemaal herenigd. De missie om andere werelden binnen te halen en hen te laten voldoen aan de eisen van nieuwe lidstaten, zonder culturen van hun identiteit te veroveren, gaat door."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug in vierde seizoen

Lees ook: Wordt dit het plot van 'Star Trek: Discovery' seizoen 4?

Bron: TrekMovie

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Star Trek

Populair nieuws